Eu iti sugerez sa faci o vizita la doctordoctor.
Incercati apoi jocuri, sexuale si daca nici asaa, e posibil sa nu fitie compatibili,.
Mie mi-e destul de clar că nu vă potriviți d.p.d.v. sexual.
Dar se poate și ca tu să ai o oarece problemă prin zona pelviană; o vizită la ginecolog nu are de ce să îți dăuneze, dimpotrivă.
Te ustura pentru ca nu te lubrifiezi si nici el nu face nimic. Daca vrei sa scapi de usturimi foloseste lubrifiant ca altfel iti vei creia probleme.
Poate ca este mai grabit sau se gandeste mai mult la placerea lui. Daca ai si vorbit cu el si tot nimic inseamna ca nici nu esti atrasa de el si nici nu sunteti compatibili sexual.
Cauta pe altcineva care sa te atraga pentru ca altfel vei ajunge sa il inseli.
Dar folosim lubrifiant.a pus inca o tura de lubrifiant dupa ce a vazut ca ma ustura si cand a incercat din nou parca am luat foc, a usturat si mai rau.nu stiu daca e sau nu de la lubrifiant dar am mai folosit si nu am avut probleme inainte.
Atuncia este posibil sa ai o problema de sanatate
Ai grija ca si eu am patit asa.Prima data am patit-o din cauza lubrifiantului.Era cu efect de incalzire(din acela portocaliu de la Durex) apoi a doua oara am patit-o din cauza ca nu am fost destul de lubrifiata si am facut rana acolo.Ustura foarte tare...nu va mai grabiti dar toate astea sunt degeaba daca nu te atrage.De cat timp sunteti impreuna?
Exact asa am pățit. Nu am avut probleme luni de zile pana la prima folosire a durexului portocaliu cu efect de încălzire. De la ala m-a usturat prima data, am început sa și sangerez și a doua oara iarăși la fel și l-am aruncat. Acum am luat altul ceva mai bio cică, a mers ee câteva ori și ultimele doua dați nu am mai reușit ca ma ustura. Adevărul e ca nici nu eram cine știe cât de excitata dar mi s-a părut ciudat sa nu pot face 2 dați la rand și îmi era frica sa nu fie ceva (deși acum o luna am făcut papanicolau plus lama, tot iar noi facem doar cu prezervativ)
Eu din experienta iti spun ca nimic nu se compara cu lubrifierea naturala. Poate nu te mai atrage el fizic sau nu iti provoaca o dorinta.Nu va potriviti in pat. Discuta mai serios cu el...dar din pacate s-ar putea sa nu mai ajungeti nicaieri odata ce ati ajuns la asta
De cand sunteti impreuna tot pui intrebari cu ce nu iti convine la el. Adevarul e ca nu pleci pentru ca nu te mai vrea nimeni.
Oricum, cu ce vrei sa te ajutam noi? Sa-l facem mai spontan?
Ce vina are el ca pe tine te excita aia care nu se uita la tine pentru ca arati ca un castron? (tu ai zis ca te chinui de-o viata sa-ti gasesti iubit, deci iti dai seama ca nu esti o raza de soare).
Legat de partea cu usturimea, ai ditamai infectia urinara pe care vrei sa o tratezi fara antibiotice de ceva timp si te plangi ca te doare. Saracul om isi mai si baga chestia in dezastrul ăla si tu te plângi de el.
Si poate si asta iti taie pofta de sex, ca nu iti cumpara chestii.
Amandoi sunteti la facultate si el munceste si tu stai acasa si iti rozi unghiile si ai pretentii sa iti si cumpere ceva.
Stai cu el pentru ca doar el te vrea si mai faci si figuri.
Doar el ma vrea? ai verificat tu asta? sunt destui baieti care ma vor dar sunt tipi de care nu sunt atrasa si ii refuz din cauza ca nu imi doresc sa fiu cu cineva care ma place si nu plac.si ba da, arat foarte bine.multa lume ma complimenteaza si inclusiv eu sunt multumita de cum arat.eu stau acasa si imi rod unghiile? sunt la facultate ca sa stii si tu, eu fac 6 ani de facultate in alt oras si imi e foarte greu sa ma descurc din punct de vedere fianciar pentru ca totul e mega costisitor.te rog frumos sa nu mai judeci fara rost si sa te abtii de la comentarii rautacioase.infectia urinara mi-a trecut doar cu uractiv ca sa stii si tu.de la urina cu sange m-am vindecar complet fara antibiotic de ceva vreme asa ca lasa rautatile la ele acasa
si a fost foarte urata remarca "arati ca un castron".tu habar nu ai cum arat eu.ca fizic sunt foarte ok, mult peste medie dar am o fire mai aroganta, singuratica si chestia asta imi pune si mi-a pus mereu piedici.eu cautam sfaturi aici, sfaturi de la oameni care poate au trecut prin ce trec eu sau stiu sa imi spuna o vorba buna cand ajung intr-un impas si efectiv ma simt aiurea. apreciez ca ti ai pierdut minute din viata ta pretioasa sa imi scrii mie dar data viitoare te poti abtine pentru ca nu esti obligat sa imi raspunzi daca devii iritat la vederea intrebarilor mele
Pai...sunteti incompatibili sexual. Ce vrei sa faci? Poti sa vorbesti pana te apuca poimarti, poti incerca chiar si consiliere pe tema asta. Cu toate astea nu cred ca o sa ti se aprinda libido-ul pentru el de la asta. Nu te atrage. Punct.
Papucii tati! Altuț! E plina lumea de p@le si mai sunt si de diverse marimi.
Ce sa-ti spun? Nu stie ce sa faca unei femei sa o incinga. E un prostovan. Neeeeext!
Nu aici cred ca vei gasi raspunsul. Il veti gasi impreuna, discutand, daca problema este la fel de importanta pentru amandoi. Daca nu este, atunci ai gasit raspunsul chiar mai repede " nu este el". Dar asta nu poate garanta ca urmatorul va fi mai bun. Nici o femeie nu a fost barbat, si nici un barbat femeie vreo data, astfel incat diferentele se pot afla, si se pot transforma in folositoare doar discutand intre voi. Dar nu cu apropo-uri, cu gesturi, cu renuntari sau scandaluri ci cu calm cu o discutie la obiect care cauta rezolvare.
Salut! Stii ce te excita? Daca da ghideaza-l in timpul sexului. Uita-ti-va la filme xxx.Creierul e cel mai excitabil organ.Inchide ochii si imagineaza-ti ce vrei tu.
Usturimea poti sa o ai si de la o infectie cu Candida.Dar si de la faptul ca nu te lubrifiezi.
Nu merge orice ai face? Altul la rand.
Daca nu te potrivesti la pat nu te vei potrivi nici in restul vietii.
Citind intrebare pusa de tine reiese ca intre voi nu mai exista niciun fel de atractie fizica. Si sa renuntila el nu vrei doarece o sa iti fie greu sa gasesti acel barbat care sa te placa i sa il placi si tu la randul tau,, daca vrei asta, vei avea de asteptat mult si bine. Sfatul meu este sa incerci sa vorbesti cu el, rezolvarea la problema ta este comunicare ai cand incercati sa faceti dragoste, preludiul sa fie cat mai lung si apoi sa treceti la actul in sine, poti sa-i sugerezi sa iti faca un oral poate in felul asta vei simti placerea si cand incepe ai putea sa-l indrumi tu, sa ii spui ce si cum ti-ar place, daca vrei putem discuta mai multe, O seara buna :*