Da, esti cu capul in nori. Daca esti cu cineva, atunci nu-ti mai joaca ochii in cap dupa altii. Si sunt multe de discutat aici. Cum de exemplu, de ce doctorasul nu este insurat la cei 32 ai sai? Cine alege nu culege, sau cum era proverbul ala? Oricum, aventura contiuna, tine-ti capul bine pe umeri si vezi cum va fi episodul urmator.
Nu are nicio relevanta ca-ti va fi profesor. daca il iubesti si te iubeste, mergi inainte!
Dragutz din partea ta ca nu vrei sa-l dezamagesti, e de apreciat acest lucru, dar ar trebui sa te gandesti la eventualele complicatii, s-ar putea sa ajungi sa tii la el, si sa nu mai poti renunta asa usor. Stiu ca nu suna frumos, dar in situatiile astea trebuie sa ne gandim in primul rand la propria persoana. Nu stiu ce fel de persoana esti, ce fel de persoana e el, daca puteti doar sa va simtiti bine impreuna fara sa va complicati vietiile.Eu zic ca cel mai bine vorbesti cu el despre asta, ce crede el, ce vrea el, si nu sa intrebi straini pe TPU, ca vezi si tu aici in raspunsuri ca-s multi "vulturi" care de-abia asteapta sa se dea la tine dupa ce te desparti, succes
Uite cum facem iti dau nr meu de tel si ii lasi pe amandoi in pace si meregi la film cu mine ce spui?
Bananacantareata87 întreabă: