Eu am 14 ani. Am avut un prieten dar doar ne-am " pupat".
Adica fara limba, inca nu stiu cum e...
La tin e cum a fost?
Primul sarut a fost siplu eram prea panicat de chestia asta asa ca am facut asta cu o tipa cu care m-am combinat doar pentru a ma saruta si dupa mi-am dat drumu si alte prostioare
Primul meu sarut a fost la 14, cu primul meu prieten la mare. eram pe plaja, era destul de frig, si-a pus bratele in jurul meu, m-am uitat la el si atunci m-a sarutat. nu a fost atat de romantic precum pare, nu mi-a placut aproape deloc)
sarutul perfect a venit dupa un an cu un tip pe care nu-l voi uita niciodata chiar daca nu mai suntem impreuna. eram pe banca in fata blocului si a fost un moment perfect!
Pentru mine sunt doua saruturi primele! Si acus vi le spun))
Primul eu cam aveam 11 ani si am plecat la bunica la tara, si acolo am intilnit un baiat de cam 14 ani de care mi-o placut enorm,si tot in acea zi ne-am plimbat prin imprejurimea casei mele, si de-o data el a spus ca sa merg din urma lui ca vrea sa imi arate ceva))Si eu deci am acceptat))El ma codus dupa Morga))Da da dupa Morga))Si ne-am sarutat acolo, serios a fost ceva placut dar daca cu mare seriositate))Ma teme-am sa nu ne vada cineva si sa patesc rusinea))Si deci acesta a fost primul primul sarut))
Dar primul cu adevarat sarut mentionez ca din iubire a fost pe la 13 ani, intr-o vara totul sa desfasurat la fel la tara la bunica tin minte ca aveam ceva probleme in familie si l-am sunat pe prietenul meu sa vina sa ma sustina un pic, deci el a venit repejor la mine si am decis sa ne ducem intr-o poenita de linga mine peste vreo 6 case,si acolo ne-am asezat pe iarba eu ii povesteam totul ce s-a intamplat, plingeam, si el a luat si m-a sarutat si mi-a spus ca totul va fi bine! si ne-am dat drumul pe iarba amindoi si cerul era plin de stele dar luna no vedem! serios ceva uimitor))si cind o steluta o cazut.))mi-am pus dorinta si ea sa implinit deja sunt cu el de mult timp si il iubesc enorm!
Pai a fost aproape de 15 ani. imi era frig si frica de moarte ( prima intalnire ) afara era inca zapada si umezeala si am intrat la un film, unul romantic era aproape 15 februarie.mi-am dat seama ce avea sa se intample asa ca am inceput sa vorbesc foarte mult despre orice si el m-a luat de mana si mi-a spus vorbesti prea mult si m-a luat in brate si m-a sarutat...a fost unul dintre cele mai minunate momente din viata mea!
Otilikaa întreabă: