Ciau! Tu esti in Romania in Tara ta si ti-l petreci singura, saracuta! Imi vine sa rad la intrebarea ta sincerEu sunt in Germania din 2009 luna noiembrie si o sa stau si anul acesta aici de Sarbatori sunt la lucru intre straini si incerc sa ma simt bine si tu acasa la tine nu sti ce sa faci? Pff ma sperii la cat esti de plictisita! Incearca sa fii mai voioasa ca esti in perioada de pubertate
Ciau!
Sarbatori Fericite!
"cum sa se comporte cu o domnisoara" - Ete unde stătea diva.
Suntem de-o seamă dar, spre deosebire de tine, eu am muncit de la 12 ani şi sunt independent de părinţi şi, colac peste pupăză, în ciuda standardelor înalte pe care le am şi eu, mi-am găsit oameni.
Cum? IEŞIND DIN CASă!
Statul şi plânsul nu ajută la nimic!
Nu te-ai gândit vreodată că problema e la tine şi nu la cei din jur?
Eu am muncit două revelioane, anul ăsta sunt liber dar la anul sigur muncesc de revelion.
Sunt oameni care o duc mai rău decât tine din punctul ăsta de vedere dar nu se plâng! De ce? Pentru că ştiu să aprecieze ce au.
Şi-acum, cine ştie, poate tu ai standarde înalte şi-n materie financiară, nu numai la oameni. Ştii de ce spun asta? Pentru că se pot face revelioane de neuitat şi cu bani puţini!
Ai prieteni care-s în oraşe diferite. Cât de diferite? De oriunde oriunde în România se ajunge cu trenul cu maxim 120 de RON.
Nu găseşti tu 500 de RON şi nu găsesc fiecare ca să puneţi de-o chetă şi să petreceţi sărbătorile împreună? Eu nu te cred, sincer.
Poate în buletin ai 21 de ani dar atitudinea de care dai dovadă în aceste rânduri este, într-adevăr, de adolescentă şi deşi fiziologic poate-ai ieşit din pubertate, psihologic mai ai destul.
Nu mi-o lua în nume de rău dar te plângi prea mult şi faci prea puţin. Un pic de schimbare de atitudine, mai puţină superficialitate şi egocentrism şi mai puţină văicăreală, nu ţi-ar strica.
E specific femeilor să se plângă dar totuşi.
Hai salut.
Glumesti? E minunat.Magnific.Splendid.Anul trecut a nins la inceputul lui noiembrie pe la 3 noaptea.Am deschis un ochi lenes, am sarit din pat, am coborat scarile si am alergat asa o ora ca turbata adunand fulgii de nea.Sa spun ce-am facut la prima ninsoare serioasa? Concurs de oameni de zapada
Mi-a iesit un om de zapada in forma de patrat
Imi luam avant si ma aruncam in zapada si priveam cerul ala alb, atat de alb si puteam sa jur ca am vazut trasura Craiesei Zapezii
Si am 17 ani
Ce am acum e minunat. Familia, motanii mei mici si frumosi, caldura aia de la foc care se imbina cu cea sufleteasca, bradul, eu relaxata.Ideal
Ok, dar din ultima intrebare pusa de tine, sa inteleg ca esti gay? Fiindca cam asa reiese:
http://www.tpu.ro/......ie-si-gay/
Huh? Elucideaza-ma, ca sa stiu din ce punct de vedere sa pun problema.
Dar, trecand peste orientarea sexuala, exista si prieteni. Si mi-e greu sa cred ca tu ai prieteni din alte orase, dar orasul tau nu. Si daca e asa, tind sa cred ca acele persoane sunt indivizi cunoscuti pe Internet si...cam atat.
p. s. - offtopic - mi-ai adus aminte, prin enuntul tau, de-o manea pe care o ascultam cand eram mic, deh, eram si eu teribilist, si-am trecut printr-o deceptie:
http://www.youtube.com/watch?v=_nLfxcntp_U
By the way, sunt multi care stiu sa se comporte cu o domnisoara, si mai ales sa elaboreze o discutie interesanta. Daca tu n-ai dat de ei, asta nu inseamna ca ei nu exista. Aici problema e la tine, daca ai ajuns sa spui astfel de lucruri, poate tu esti o fire mizantropica, inchisa care-si cladeste singura ziduri si astfel ajunge la genul asta de afirmatie.
Pai cum sa va lase parintii cand cum va scapa din mana sunteti cu treaba in voi si in 7-9 luni sunteti cu + 1 la adevar! Nu o spun eu, uitate si tu ce este aici, la 12 ani i-a facut sex oral ca asa a vrut pretenu care si ala are tot 12 ani si nici puf la sex! Ce sa mai facem si noi parintii pe bune, da-mi tu raspunsul acum la intrebarea asta, dar nu veni cu faza cu "sa avem incredere ca..."! Sorry pentru unul suferiti toti!
Nu te omori pentru baieti!? Atunci fa-ti sarbatorile cu mamica si taticu!
Daca nu ai prieteni, poti sa iti petreci sarbatorile cu rudele. Ia-le un caodu frumos de Craciun, sigur o sa va simtiti bine. Uite un ex de cadouri: www.cutiuta-muzicala.ro
Da lasa ca asa gandeam si eu pana anul trecut pana cand mi-am dat seama ca mai bine singura de craciun de cat parasita de craciun deci e dura faza ca de craciun sa merg cu el in oras plin de zapada la mol cand ajungi in centru sa zica, ca vrea sa, se desparta de tine e naspa rau deci mmai bine singura de craciun
Sincer ma aseman mult cu tine, asa patesc si eu cad in deoresie de sarbatori pentru ca nu am cu cine sa imi petrec craciunul si revelionul in afara de familie, bine asta ar fi cel mai pretios lucru, dar mi-as dori si eu ca macar o data sa ies cu altcineva, asta este... poate vreodata se va intampla si ''minunea''asta la mine.
Dar ceva nu am inteles, esti lesbiana?
Eu am avut parte de sarbatori langa cineva drag. e frumos. asa ca si pentru anul acesta AVEAM planuri; dar acestea s'au dus. si cand stau si ma gandesc la "visele noastre" simt ca o iau razna! sa stam in zapada, sa ne batem, sa fim inghetati apoi sa mergem la el sau la mine sa ne incalzim la calorifer aman2 si sa bem vin fiert...de Craciun vorbisem deja cu tata si ma lasa sa dorm la el, ma intelegeam foarte bine cu ai lui, deci urma sa fie totul perfect dar cum niciodata nu'mi ies planurile... uite acum, voi fi singura de sarbatori
deci sarbatori fericita draga mea:X fi cu capu pe umeri si cu zambetul pe buze, va veni si vremea ta:X stai calma. si nu esentialul sarbatorilor este sa ai pe cineva langa tine, poti fi fericita si alt fel, daca vrei.
Sunt putin uimita de raspunsurile ironice pe care le-am primit.
In primul rand am imediat 21 de ani si da la varsta asta da, esti inca foarte tanar dar pubertatea din fericire a trecut de mult. Nu sunt plictisita ci putin ingrijorata pentru ca uneori de sarbatori cad in depresie, adica in depresie profunda si nu mofturi de adoloscenta. Asta e, sunt putin bolnava si lupt cu starile mele cum pot eu mai bine ca sa nu imi fie rau.
Cat despre cel care e plecat la munca in Germania, nu ai tu nici un drept sa am judeci pe mine ca nu ma pot bucura de atomosfera destul de infecta, care domneste cel mai adesea printre dragii tai romani.
Am trecut si de varsta la care trebuia sa ii cer voie mamei pentru a merge undeva cu prietenii. Am cativa prieteni dar suntem din orase diferite si ne e destul de greu sa ne adunam in plus problemele financiare nu-mi permit sa plec cine stie unde de revelion, sa zicem.
Nu ma omor dupa baieti deoarece sunt putini cei care au sa-mi spuna ceva interesant, sa stie sa poarte o discutie si cum sa se comporte cu o domnisoara.Si da imi plac mai mult fetele insa nici pe ele nu prea mai ai de ce le lauda. Daca nu ai standarde inalte, e usor sa-ti gasesti pe cineva, nu-i asa? Si ca si completare, mami si tati sunt divortati dinainte sa stiu ce inseamna "mami si tati".
Nu m-am plans ci am cerut pareri si sfaturi celor care stiu cum e. Am primit mai multe critici( in necunostinta de cauza) decat sfaturi viabile.
Imi pare rau ca esti in aceeasi situatie. Nu sunt chiar lesbiana, insa am iesit mai cu fete.
Pai deh ce sa iti spun incearca sa iti gasesti baiatul potrivit chiar daca ai incercat pana cum mai incearca ca sti cum se spune vine atunci cand nu te astepti...incearca sa te limitezi la ceea ce ai si poate intr-o zi nu vei mai fi singura de Craciun sau sarbatori