| IonIonelVik a întrebat:

Vin si eu cu o intrebare.
Eu si cu iubita mea am facut sex prin haine/frecat (petting). Eu eram imbracat in boxeri si pantaloni scurti de trening iar ea era in chiloti. Ea s-a frecat de mine si a curs lichid preejaculator in boxeri. Tin sa mentionez ca inainte cu cateva ore 3-4 am urinat de minim 2 ori. Posibil nu stiu sigur ca ea sa fii fost in perioada fertila sau a ovulatiei. Intrebarile mele sunt: Poate sa treaca prin boxeri, pantaloni scurti-ai mei, si chiloti ei acel lichid? Poate sa ramana gravida? Tin sa mentionez ca nu am penetrat si nici nu am ejaculat inauntru. totul s-a intamplat cand eram imbracat si ea era doar in chiloti.

12 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu are cum, si fara chiloti daca faceti nu e ca si cum vaginul e o gaura deschisa mereu, doar cand introduci inauntru exista riscuri.

| IonIonelVik explică (pentru MarianWLF):

Si daca i am atins labiile cu mana?

| MarianWLF a răspuns (pentru IonIonelVik):

Nu sunt sanse, nu stiu de ce va chinuiti, ori faceti ori daca nu s-a intamplat inca poti cumpara de la durex marca invisible care sunt cele mai subtiri prezervative din toata gama apoi va puteti juca fara griji chiar daca nu penetrezi.

| IonIonelVik explică (pentru MarianWLF):

Am inteles, multumesc.
Deci fara penetrare si fara ejaculare in vagin. Nu poate sa ramana. Mai ales in perioada fertila sau ovulatie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti dai seama ce ghinion teribil ar fi sa se intample tot ce zici tu acolo?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cati ansori ai, dar sex prin haine NU exista!
Mangaiatul si frecatul NU este sex!

| mihai69 a răspuns:

Nu și nu.

| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata de tine nu este posibil sa rămână gravida.

| IonIonelVik explică (pentru Emilian65):

Tin sa precizez a curs lichid preejaculator in boxeri, o pata mica. Care era putin si pe partea cealalta a boxerilor. Si aveam si pantaloni de trening si ea chiloti
Poate ca sa ramana? Nu am introdus penisul in ea si nici nu am ejaculat. Si ea s-a excitat.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu, nu poate rămâne gravidă în felul descris de tine

| Miruna333 a răspuns:

Nu exista asa ceva, nu e picatura magica. Vezi pe internet cum se produce conceptia, cu video

| simplaexistenta a răspuns:

Nu e gravida, stai chill