Daca nu mai simti nimic, e mai ok sa fii sincer si sa-i spui ca nu mai e la fel si ca nu prea mai are rost sa iti pierzi timpul asa. E ok ca te gandesti si la ce simte ea, dar ar fi mai bine sa te desparti de ea decat sa o tii asa si sa devii rece si distant, o sa sufere si mai mult si nu poti sa fi cu ea la infinit in felul asta, ar fi mai bine sa fi sincer si direct, o sa treaca peste, ii va fi greu un timp dar va reusi sa treaca peste, toate trec. Poate la un moment dat, ai ajunge sa o si inseli, deoarece cauti "fericirea" in alta parte si atunci ai rani-o de 10 ori mai mult. Eu zic sa pui punct.
Daca vrei sa fii in continuare cu ea,sa o iubesti si altele,comunicati. Spune-i ce te deranjeaza,ce ai vrea sa se schimbe. Daca nu o mai iubesti,nu mai continua relatia asta,pierdeti timpul degeaba, ii prelungesti suferinta. Toate lucrurile au un sfarsit, trebuie sa intelegeti asta, si sa o rezolvati frumos, sa ramana loc de "buna"
Am patit si eu la fel cu iubitul meu, simteam ca nu-l mai iubesc, nu-mi placea cand ma saruta, ma enervam din orice facea etc etc... Pana la urma i-am spus sa ne despartim si i-am spus si de ce. A suferit foarte mult cand i-am zis si a zis ca nu vrea sa ne despartim. I-am spus sa luam macar o pauza, fara sa vorbim la telefon, deloc si sa stau asa cateva zile sa vad daca imi lipseste ai dupa 2 zile deja imi era dor de el. Ne-am impacat si acum suntem mai fericiti ca niciodata. Poate ca iubita ta a facut in ultimul unele lucruri care tie nu ti-au placut si pana la urma s-au adunat multe si aceste lucruri te-au facut sa te racesti de ea asa cum am patit eu. Daca simti totusi ca inca o mai iubesti incearca sa ii spui si luati o pauza, daca te iubeste o sa fie de acord, daca nu ii spui sa va despartiti. Nu poti sta langa o persoana doar ca nu vrei ca ea sa sufere in caz ca v-ati desparti. Succes :*