| Alinaa_9890 a întrebat:

Vine ziua prietenului meu. si am vazut in filme unele scene gen - gaseste un biletel, care il conduce la al doilea biletel ascuns, dupa ce il gaseste pe acesta va urma altul, si altul.- aveti vreo idee pentru ceea as putea sa scriu in aceste biletele? Cred ca ar fi un cadou frumos, dar unde sa-l conduca ultimul biletel? >:" Funda, va pup :*

Răspuns Câştigător
| Cuoredighiaccio a răspuns:

Buna Alina! Cred ca ar fi un gest foarte frumos ca aceste biletele sa il conduca la o poza inramata cu voi 2( si eu am facut.o iubitului meu). Ai putea sa ii pui primul biletel undeva la vedere sa il vada imediat, scrie ceva simpul, spre exemplu pe primul: ''te asteapta ceva in locul x( depinde unde vrei sa il ascunzi) fugi si cauta, al 2lea:'' mai incearca, vezi in vitrina( sau unde vrei tu), al 3lea: '' poate data viitoare vei avea noroc, P.S 1000 de pupici asteapta sa fie incasati, cauta in paketul de servetele, il gasesti pe masa( ai grija sa pregatesti paketul si sa il pui acolo), al 4lea: ''Teapa, vezi in sertar'' etc etc, ultimul biletel ar putea fii: ''sper ca nu ai obosit, cauta sub perna''! Bafta, te pup!

| Alinaa_9890 explică (pentru Cuoredighiaccio):

Ce dragut! Huh, noi vom merge la o pensiune si stam vreo saptamana pe acolo. Va fi si mai dragut, pentru ca nu stie prea bine locurile de acolo, e obisnuit cu apartamentul lui :d Multumescwinking

6 răspunsuri:
| ghiCIne a răspuns:

Poate fi si un singur bilet la intrare, dupa care sa urmeze sageti, lumanari aprinse, sau petale de trandafir, iar la capatul lor. TU si o atmosfera romantica.winking

| Alinaa_9890 explică (pentru ghiCIne):

Nea'h, am mai facut gestul asta o data, atunci am rezervat o camera la hotel. Cred ca am epuizat toate gesturile romantice posibile, iar acum cautam acel 'altceva'. un ultim cadou a fost o cutie in care am scris 100 motive pentru care il iubesc, fiecare pe un biletel.

| ghiCIne a răspuns (pentru Alinaa_9890):

Chiar esti inventiva; vad ca stii cum sa pastrezi relatia vie.

| Cuoredighiaccio a răspuns (pentru ghiCIne):

Mersi, mersi happy

| DeeaBlondiii a răspuns:

Ar fii o papusa dinaia care se desface.Pe primul bilet sa scrii cum a fost atunci cand v-ati cunoscut, apoi urmatoarele oveste voastra de dragoste iar la final dragostea ce eu porti si va va lega mereu.