Hmm...multi baiesc fac ca si el. si poate te intrebi ce se intampla cu ei in tot acest timp?
pai unii se gandesc. poate suna ciudat dar asa e; se gandesc la ce sa faca in privinta fetelor printre care te numeri si tu. altii isi vad de viata si uita repede stiind ca esti decat o oricare alta care se poate inlocui in cateva zile, so, no problem!
sa speram ca el face parte din prima categorie. adica asa ar fi bine pentru tine. uite daca este genul de baiat care nu face primul pas, s.ar putea sa treaca timpul si el sa nu dea nici un semn de viata (si ma refer la cateva saptamana nu zile) asa ca in acest caz iti ramane tie datoria sa faci ceva dar, ai grija sa nu pari insistenta.
suna. l sau vbeste cu el pe mess, in orice caz, rezolva cumva si repede, ca timpu' trece si s.ar putea sa te uite daca nu actionezi repede!
so: move fast!
Buna scumpico, interesanta povestea ta, eu nu prea stiu ce sa zic, totusi incerc sa iti dau cateva detalii, nu stiu cat te vor ajuta, eu lucrez intr-un spital, si am vazut foarte multi baieti tineri, aproape de varsta mea, si crede-ma atunci cand le fac o injectie sau cand le pun o perfuzie etc, ii privesc altfel, zambesc cu ei, ma comport cu ei ca si cum i-as cunoaste de foarte mult timp, o vorba buna sau un zambete te face sa uiti cateodata de durere, poate asa a incercat si "el"sa procedeze cu tine.ai spus ca el are 27 de ani iar tu 18, hmm, ei deja la varsta asta au alta mentalitate, poate s-a gandit ca esti prea micuta pentru el, inca vrei sa te distrezi, nu stie cat esti de acord sa ai o relatie serioasa si sunt multe...inca ceva, daca vroia ceva serios te suna el, garantat.nu ar trebui sa ii spui ca iti place de el, dar da-i de inteles, incearca inainte sa gasesti ceva in comun cu el, conversatia ajuta mult, totusi vb cu el pe mess, intra tu pe el. oricum eu iti urez bafta.si anunta-ma ce ai facut... te pup si ai grije de tine.