Poti incerca un roman de dragoste cunoscut sau o carte f apreciata: Supa de pui pentru suflete romantice- cu tot felul de povesti de dragoste, un inelus de argint sau o bratara- ceva simplu care se poate purta zi de zi, o cutie de Milka in forma de inima, un trandafir rosu, o scrisorica in care îi spui ca iti place f mult de ea si enumeri motivele, sau stiu eu ceva ce va reprezinta pe amandoi, sau face referire la o intamplare prin care ati trecut amandoi- gen filmulet cu poze cu ea si cu tine+ muzica romantica
Mult succes!
Deci... e primul cadou.Primul cadou pe care il faci unei fete nu trebuie sa fie neaparat ceva de valoare, trebuie sa fie ceva simbolic!
Ceva de plus care sa spuna,, I love you" ar fi perfect si poate o cutie de bomboane de la milka din aia in forma de inimioara.
Nu sunt un tip romantic sau sentimental ca sa daruiesc ursuleti de plus, ideea cu trandafirul si milka este prea ok, ar merge si acea scrisorica de ce nu, ca totul sa fie complet!
Faza cu cartea e deplasata pentru generatiile astea, desi citesc, ea nu citeste, pierde vremea pe pc!
E prea direct sa ii dau ceva cu I LOVE YOU, am doar atractii la ea nu si sentimente!
Vineri va zic la ce m-am rezumat! Astept si alte sugestii!
Pai e si ziua mea pe 6 noiembrie...nu stiu ce sa ii iei ei, dar eu nu am prtentii
Eu zic sa ii iei un bibelou (nu e necesar sa fie mare ). Si eu i-am luat iubitei mele o pasare bibelou viu colorata. Reactia ei a fost pe masura asteptarilor mele. A zic sa e exact ce ii place ei si de unde am stiut, si ca se bucura mult de ea. Si acum o pastreaza desi nu mai sintem impreuna.
O sa ma rezum la un trandafir rosu, o cutie de bomboane milka in forma de inimioara si acea scrisorica/felicitare cu cateva cuvinte dulci, posibil si un inel de argint, sper sa gasesc marimea ei si ceva frumos! Multumesc frumos de ajutor!