| Sparckling a întrebat:

Vineri am fost la piscina eu, doua prietene foarte bune, trei amice si trei baieti. Baietii care au venit sunt din cartier de la fete.Si eu stau in cartier marea parte a timpului si ii cunosc si pe ei.Noi avem 14 ani si ei au 17-18 ani. Unul dintre el are iubita(care nu a venit la piscina), al doilea si al treilea se dau la cele doua prietene ale mele.Si vineri ne-am batut in apa, ne-am impins unii pe altii ne-am scufundat etc.Si acum vin partile ciudate: treceam pe sub un podet de ciment in partea cealalta a piscinei si cand am iesit, am iesit in fata baiatului ala care are iubita(sa-i zic X) si s-a uitat fix in ochii mei si tacea.Am zambit si am plecat.Mie nici macar nu-mi place de el.M-a sacait numai pe mine la piscina, de nu am inghitit la clor non-stop.Azi eram in cartier si el era cu iubita.Cand ea s-a dus la magazin, el a venit aproape de mine.M-a scanat din cap pana-n picioare si dupa se uita in ochii mei.M-am uitat la el si am zis:" Ce-i?" si dupa am plecat.Cand o tine pe iubita-sa in brate, el se lasa mai pe spate si se uita la mine.Si cum pot face sa-i spun sa ma lase in pace? Are iubita, iar eu nu-l plac.Dar vad ca nu pricepe.El crede ca poate sa aiba pe cine vrea, dar nu-i chiar asa.Cum sa-i zic ca sa ma lase-n pace fara sa inceapa cu ceva de genul "dar ce, te crezi asa de frumoasa, sau ce?"?

4 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Prima si prima data trebuie sa fi sigura ca el chiar te place sau e asa numai trecator(probleme cu hormonii). Roaga-ti unul din prieteni sa stea de vorba putin cu el si sa-l intrebe care e treaba de nu te lasa in pace(asta asa intr-un subiect mai omenesc), si sa vezi daca e sau nu sa fie.Caci ai putea sa cazi in plasa si rada bine de tine.

| CRISS69TM a răspuns:

Ignor total. poate sa spuna ce vrea.el se crede asa macho? ce va este asa frica, ce crede sau ce spune unul sau altul.in primul rand cu faza asta va desconsidera pe amandoua.ai fi proasta rau daca i-ai ceda.

| Sparckling explică (pentru CRISS69TM):

Nu o sa-i cedez nici intr-o 1000 de ani.1 Nu imi place de el 2 Nu sunt o carpa pe care sa o foloseasca cand are nevoie si 3 Marea parte a baietilor de varsta lui se gandesc numai la sex, iar eu nu i ofer asa ceva nici lui, nici nimanui.Merci mult pentru sfat!>:d

| CRISS69TM a răspuns (pentru Sparckling):

Tot respectul, esti o fata inteligenta.