Pai daca inca te mai iubeste o sa fii cu ea din nou? Dar poate ti-o fi dat pumnul ala asa la "misto" ...nu trebuia sa o injuri!
Uite daca si ea stie d TPU ii poti arata ca iti pasa chiar foarte mult aratandu-i cea ce ai scris si raspunsurile noastre sunt sigura ca va fi impresionata de faptul ca faci atatea eforturi pentru voi ca si cuplu:* te poti duce la ea cu un buchet de flori sau macar ceva simbolic care s-o inmoaie si sa-i arate dragostea pe care i-o porti spune-i ceva frumos si incearca s-o saruti daca nu te va rfuza e semn bun daca da nu trage concluzii pripite dar nici nu exagera incercand s-o saruti din nou... cere-ti scuze pentru comportamentul tau necontrolat si spune-i ca oricare baiat in locul tau ar fi facut la fel
succes maxim pup botoghina16:*
Aşa cum orice fată e considerată îndreptăţită să fugă (să se despartă) la orice violenţă fizică, la fel consider că şi tu ar trebui să o trimiţi la plimbare!
A dat o dată, o s-o facă şi a doua oară, şi a treia oară şi tot aşa!
Alta!
Sunt 4 femei la fiecare bărbat! Nu uita asta!
Tu trebuie s-o ierţi nu ea pe tine! Ea trebuie să stea în genunchi s-o ierţi că te-a lovit!
@kongeriket- cum el sa o ierte?
Ea si-a cerut scuze, acum este randul tau. Dar sa o injuri... e lipsa de respect, daca e genul de fata care nu-i calci pe orgoliu nu te va ierta decat daca te iubeste cu adevarat.
Spune-i ceea ce simti si poate te va ierta.Eu l-am iertat pe prietenul meu cu conditia sa ma ierte si el pe mine. L-am santajat, pana la urma amandoi sunteti vinovati.
Bafta.
Just. a. tear: Adică dacă ţie prietenu' îţi dă o palmă tot el trebuie să te ierte pe tine?!
Dacă aia de zice el că e "prietena lui" (eu n-aş mai considera-o aşa nici în 473284932789 de ani) îi dă una în ouă atunci tot el e vinovat şi să ceară iertare?!
Ei uite de-asta sunt bărbaţii misogini şi vă obiectifică stimate domnişoare!
Pai ar fi bine sa faci ceva care sa o impresioneze, de genul. urmareste-o pe strada cu un trandafir, la colt va intalniti, ii dai trandafirul si ii spui "iarta-ma!" si pleci.sa mai ai trandafiri lande-mana, si la urmatorul colt, ii tai iar calea, si ii zici: iarta-ma!
si asa faci la vreo doua, trei colturi
multa bafta!
Anonim519 întreabă: