anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vineri m-a chemat o fată măritată pana la ea sa o ajut cu ceva la pc ca nu se pricepe. Chiar avea o problema, dar apoi ne-am luat cu vorba, cu un suc o prăjitură și apoi am am ajuns la sex. Am continuat sa ne uitam la un film pe Netflix și am mai făcut aproape de final încă o dată sex.
Duminică mi-a zis din nou sa vin pe la ea ca are un film interesant. Normal am fost și ne-am și...
Am ajuns sa ma atașez de ea. Oare o vrea sa divorțeze sau e ceva temporar?

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Dacă soțul are bani poți sa uiți, vrea doar distracție. Dacă soțul e sarantoc ai putea avea șanse

| mihai69 a răspuns:

Evident că e ceva efemer, vrea doar sex.

| dullcat a răspuns:

Exista atatea femei singure si tu iti bagi coada in casnicia altora.Foarte frumos...Chiar atat de disperat esti?

| LordCristobal a răspuns:

Daca iti place fa sex in continuare cu ea.
Dar ai grija sa nu te prinda barbatul ei.
Si sa nu te atasezi de ea, in ceea ce o priveste pe ea sa ca rezumati doar la sex.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu susțin persoanele care înșeala.
Cu siguranță ii lipsesc anumite lucruri în relația actuala.
Nu îți face speranțe prea mari, pare să își dorească doar sex și mai nasol când adevărul o să iasă la iveala.

| AmandinaDragan a răspuns:

Casatoreste-te cu ea!

| user499999 a răspuns (pentru AmandinaDragan):

Daaaa, sigur, ca să-l înșele și pe el pe urmă cu alt flăcău, nu? rolling on the floor)))

| AmandinaDragan a răspuns (pentru user499999):

Pe el il iubeste si nu-l va insela. Sa ne inviti la nunta.

| user499999 a răspuns (pentru AmandinaDragan):

Am înțeles, ai fost acolo și știi sigur că îl iubește. Adevarul e că da, e logic ca atunci când iubești pe cineva, dar te-ai căsătorit cu altcineva să nu te desparți mai întâi de acel tip cu care te-ai căsătorit și abia pe urmă să ieși cu noul gagiu interesant. Logic 100%

| Lizuca1234 a răspuns:

Esti folosit in scopuri... diverse laughing

| ndrxw22 a răspuns:

Da, o sa faceti si copil.

| user499999 a răspuns:

Bravo bă! Ești mare barosan! Nu te atașa de ea, e o mare zdreanță infectă! Fă-ți numărul și pe urmă pleacă. Așa cum îl înșală pe prostul ăla care a luat-o de nevastă, așa te va înlocui și pe tine cu altul.