anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Virgin la 21 ani, cand ma gandesc ca altii isi pierd virginitatea la 13 ani ...bine, ei nu au mintea coapta, dar voi ce parere aveti despre un virgin la varsta asta cum este a mea? multumesc...

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Am aceiasi varsta ca tine si inca nu am facut-o.Sunt fata!

Eu n-am nicio jena legat de asta, desi amicele mele tot imi rad in nas ca nu stiu ce pierd! Nu ma intereseaza, caci e viata mea si o traiesc asa cum vrea EU!

Nu spun ca vreau sa astept pana la maritis sau mai stiu eu ce.Deja am gasit persoana potrivita, mai astept doar momentul potrivithappy

Asa o sa se intample si in cazul tau, stai linistit!

O sa ai timp de sex tot restul vietii!

Dragostea trupeasca e prea over rated in ziua de azi; conteaza mai mult sentimentele, crede-ma!

Parerea celorlalti ma lasa rece, n-am nevoie de ea!

Traieste-ti viata asa cum vrei tu, nu intra in Turma de Idioti care nu gandesc singuri pentru ei!

BAFTA si sa fi iubit, ca asta conteaza cu adevarat!

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ma bucur pentru tine sa stii eu am 19 ani si sunt virgin nu am gand sa fac sex niciodata pentru ca in ziua de azi nu se merita sa o fac (in cazul meu) pentru ca mie nu-mi convine sa o fac cu una care a facut-o deja miar distruge orgoliul. Cei care o fac devreme nu au educatia necesara primita de la parinti si se lasa induplecati catre aceasta fantezie bravo inca odata.

| Zenithf a răspuns:

Eu am facut dragoste (si nu sex) prima data la varsta de 27 de ani.
Si m-am casatorit la 28, dupa 8 luni. big grin
Si sunt tot cu ea si asteptam sa vina bebele, acum avem 6 ani de cand ne-am cunoscut. happy

| NickiMinaj a răspuns:

Cred ca esti disperat sa "get the job done" happy... pe de alta parte e frumos si cu ubyrea.

| valy a răspuns:

Poi.nu intotdeauna este vorba ca nu au mintea coapta. pot fi si alte probleme.Treaba este ca odata si odata trebuie sa faci ceva.Banuiesc ca vrei si tu intr-o zi sa ai o familie. o sotie care sa te iubeasca, si care sa ii faci toate placerile...ar trebui sa incepi de undeva.si nu este nimic rusinos de faptul ca nu ai avut contact sexual pana la varsta asta.trebuie doar sa ai grija de tine.si sa gasesti o fata calumea care sa te faca sa te simti ca in raihappymult succes

| shtephie a răspuns:

Vrei sa-ti incepi viata sexuala cu aleasa inimii tale care iti va fi sotie asa cred happy Ar fi frumos sa gasesti o fata virgina ca si tine si sa va casatoriti happy
Mult succeshappy

| Hombre a răspuns:

Mai fratioare, nu are nici o treaba mintea cu sexul ca tu nu in minte f**ti si in pasarica, elibereazate de ideia asta, si nu fa ca pisica cand nu ajunge la carnati cand spune ca nu-i place ca sunt strambi. Tu ai alta problema, cred ca ai fost o data aproape de a face sex si te-ai inhibat, sau iti lipseste curajul de a o face.Nu te mai autoamagi cu coptul la minte si alte din astea, lasa masturbarea ca te obisnuiesti prea mult cu ea si apucate si fa sex ca nici nu stii ce pierzi.
@ Cobra47 sa nu faci tati sex cu vreuna inceputa ca-i bai si-ti zdruncina orgoliul asa de tare ca se slabeste toate suruburile si arcurile si ramai descentrat, ai grija mare.Pe la vreo 60 de ani eu zic ca e bine sa te apuci, taman atunci iti predai si orgoliu nevatamat, si cu scula nu mai ai decat decat doua lucruri de facut; sa urinezi si sa ascuti briciul pe ea. Asa pentru tine ca sa stii, o p**da fu**ta si spalata e ca si noua.Ba voi credeti si acum va adus barza.

| sensesDelight a răspuns:

Eu admir faptul că nu ai fost ca alții, care sunt ahtiați după sex. Înseamnă că tu nu ceri numai asta de la o fată și e foarte bine. Dar după cum realizezi și tu, nu poți muri virgin. și nici n-are sens. E frumos să ai o iubită la care să ții și sentimentul să fie reciproc. Atunci la fiecare sărut veți simți ceva, iar primul act sexual o să fie de neuitat.
Sfatul meu este să aștepți în continuare persoana potrvită. Multe fete plictisite de atâția bărbați doriori de sex o să vină la tine. ^.^

| Gigiku a răspuns:

Esti un pampalau big grin

| aangelia a răspuns:

De la 15 la 17-18 ani e normal pentru un baiat!

| Casiana a răspuns:

Tocmai m-ai facut sa te apreciez...La fel cum apreciez toti baietii care gandesc asa ca tine, nu pe cei care in loc de neuroni folosesc hormoni...

| Karamel a răspuns:

Timpul trece! gandeste-te si la asta. oricum iti zic eu f rar gasesti fete cum ti-ai dori tu si alea poate sunt deja luate de mult. Mai ales cand o sa auda ca esti virgin la 21 de ani se pot speria sau isi pun tot felul de intrebari in cap... cel putin sincer chiar daca te supara parerea mea, e cam ciudat la varsta asta sa fi virgin ca baiat straight face Dar cine stie acum tot ce e posibil, poate gasesti o fata care sa te inteleaga etc si sa fie chiar si ea virgina...soarta nu se stie big grin iti urez bafta oricum!

Asa eram si eu cand aveam 16-17 ani ca domle eu o sa fac numai cu virgine daca o fac... ca nu mi`o bag eu in sparte si d`astea si apoi am contientizat ca nu conteaza asa mult chestia asta cand esti adolescent, iar timpu curge repede si cat mai multe experiente nu ar strica, pana gasesti pers. potrivita

| IrInA_3016 a răspuns:

rolling on the floor hombre chiar esti amuzant la faza cu cobra47laughinglaughinglaughing

| lollipop92_5210 a răspuns:

Nu conteaza la ce varsta o faci. Conteaza cu cine.
Important este sa ai persoana iubita langa tine, sa va simtiti bine impreuna. Chiar daca ea poate nu mai este virgina. Nu pune accentul pe asta. Gandeste-te la sentimente si atunci totul va decurge cum trebuie.
Nu trebuie sa fie ceva planificat. Nu prea functioneaza asa. Cel mai bine e sa se intample atunci cand e momentul potrivit, nu la o anumita varsta. Cand vei gasi persoana potrivita ai sa simti chestia asta. Si nu e nicio rusine sa fii virgin la 21 de ani. Asta inseamna ca esti un baiat matur comparativ cu altii de varsta ta si pentru tine nu sexul inseamna tot. Good for you! happy

| melissa_3397 a răspuns:

Ca esti un baiat bun si cuminte si putin fricos probabil laughing tongue

| carollina a răspuns:

Poti sa incerci evident, sper sa nu vina altii cu comentarii ca "e prea tarziu" ca ma apuca dracii cum zic "la 12 e devreme" "la 20 e tarziu" mama dracu

| zet_2572 a răspuns:

Pai,
1. ce parere sa am? nu stiu, ma lasa rece
2. am observat ca se incheaga aici un fel de club al virginilor... mai eu zic ca ar fi benefic pentru voi sa va intalniti offline si sa vedeti voi ce faceti...
3. viata e scurta, te rog termina cu cacaturile gen "doar cu aleasa inimii"...

vaaaai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multi dintre voi gandesc ca mine, altii, dupa cum am inteles, i-o ia inainte ala de jos, sex sex sex, credeti ca merita sa o faci cu oricine? mai ales ca e prima data, acum sunt cu o virgina, asa a fost sa fie, ma iubeste si eu la fel, o sa se intample sigur ca da, dar momentul ala, o sa fie de neuitat, pentru amandoi, nu sunt disperat sa o fac, asta se intampla doar odata in viata, nu spuneti ca (nu stii ce pierzi-apuca-te de sex)si cum a spus cineva ( sa mai prinzi experienta pentru persoana potrivita? )care persoana potrivita atunci? fiecare gandeste in felul lui, eu cred ca nu pierd nimic, o sa vina si momentul asta? multumesc tuturor pentru raspunsuri, mai astept;-)

| Anthaeus a răspuns:

Tine minte ce-ti scriu acum. Nu mai cauta si nu mai lasa sa se vada ca esti in cautare ca asa sigur n-ai sa gasesti nimic. Daca vrei iubire etc etc, poarta-te frumos, fii "cavaler" s. a. m. d., stii si tu prea bine povestea. Daca vrei sex da-le fetelor cu flit; nici macar nu te uita la ele daca vrei sa se uite ele la tine. Trebuie doar sa ai rabdare. Daca vezi ca da roade comportamentul tau si se baga una in seama cu tine, tu baga-te in seama cu prietena ei la inceput si apoi cu ea (de recomandat) si nu vorbi prea mult. Las-o pe ea sa vorbeasca. Tu doar intretine discutia. Asa tu ai sa pari deopotriva "misterios" si bun ascultator. Si sa vezi ca la un moment dat va functiona. Si niciodata sa nu lasi sa se vada ca esti nesigur. Daca intr-adevar esti, mai bine taci decat sa spui ceva si sa iesi prost din situatie. Bafta

| Anthaeus a răspuns:

Si inca un lucru. Nu te concentra doar asupra unei fete. Concentreaza-te asupra mai multora si una, cel putin, va veni. Nu te arata prea interesat de ce zice o fata intr-un dialog, dar continua sa pui intrebari. Uita-te permanent in ochii ei si nu in decolteu sau mai stiu eu unde. Succes!