| madutza_2563 a întrebat:

Vizez fetelebig grinCare ar putea fi problema mea, deoarece am 16 ani si menstruatia mea nu este inca regulata?!?! adica, la varsta de 11 ani mi-a venit menstruatia pentru prima data si consider ca pana la varsta asta ar fi trebuit sa se regleze. tinand cont ca sunt inca virginawinkingimi intarzie tot timpul, adica vine la 3, 4, 5 lunibig grin

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

De obicei se merge la ginecolog in asemenea cazuri, si din cate stiu eu, iti va prescrie anticonceptionale ca sa ti-l regleze!

| SweetCandy a răspuns:

Da cunosc problema, uite si eu patesc.Eu am baut ceai de coada soricelului si acum am inceput sa iau tinctura de marar e foarte buna pentru femei in general, uremeaza si u acest tartamenty naturist care nu are efecte negative asupra organismului si daca tot nu isi revine menstruatia fa un control ginecologic!

multa sanatate!

| xibalba a răspuns:

Am colege care au aceeasi problema si s`au dus la ginecolog, au dat vreo 3 milioane pe consultatii si analize(cabinet particular), in final au primit anticonceptionale si cat timp iau anticonceptionale, e ok, au ciclu regulat. Cand nu iau pastilele, e la fel...

| Allegria a răspuns:

Pai... ti-a venit destul de devreme...cine stie; poate ca inca nu s-a reglat
vorbeste cu mama ta si daca vrei consulta un ginecolog
altfel, nu prea cred ca stiu cum te-ar putea ajuta cinevathinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema pana acum cateva luni cand mi-am inceput viata sexualawinking
aveam perioade cand imi venea si o data la 2-3 luni. cel putin atunci nu aveam de ce sa imi fac probleme de o sarcina nedoritahappyinsa acum. e total diferit.nici durerile infernale nu prea mai sunt.si nici intarzierihappy