Da, fără cuvinte. Dar cu ce ar ajuta dacă s-ar inversa rolurile? Să presupunem că ei rămâneau împreună, nu tot așa era dacă își pierdea ea vederea, iar el avea grijă de ea?
Cred că e mai mult de atât totuși, nu cred că el mai avea pentru ce să trăiască, este un sentiment care nu are explicație, dar e dureros...și să nu uităm că ea a avut parte de tragicul accident în locuința lui. Și asta l-a afectat și mai mult...
A iubit-o, a renunțat la tot pentru ea, a vrut ca ea să fie fericită, deoarece cu el nu se putea. Puține persoane vor înțelege „gestul" lui.
I-as fi alaturi daca era sa fie dar cum nu mai e cazul si am lacat pus la usa nimeni nu poate sa forteze incuietoarea ca sa isi uneasca firele cu sufletul meu, ca sa fie cu mine vreau sa zic
Pai in primul rand, atunci cand iubesti tot ceea ce conteaza pentru tine e sa vezi persoana de langa tine fericita si desigur ca ai face orice sa ii daruiesti ce e mai bun, desigur eu aici vorbesc in numele meu, ce inseamna pentru mine iubirea. Pentru altii poate inseamna altceva dar pentru mine asta inseamna.Atat timp cat persoana de langa mine e fericita si eu sunt fericit.
Emotionant -Nu stiu cati ar renunta la Vedere pentru persoana iubita.NU stiu daca a fost ok sa renunte la ambii ochi dar e ceva foarte touching.
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: