| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

◕ Voi ați găsit marea dragoste sau inca o mai cautați?

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Nu cred ca exista pe lumea asta fiinta care sa nu isi doreasca sa fie iubita, sa isi intalneasca marea dragoste, sa vrea sa traiasca o poveste de dragoste incredibila, sa fie indragostita "dramatic".big grin

In momente de disperare in care tristetea si singuratatea ne "scrijelesc" sufletul, ne dorim "un el", care sa ne stranga de mana si sa ne spuna ca totul va fi bine, ca fericirea nu este departe, ca marea dragoste este chiar aici, langa tine.love struck
Iubirea nu este un moft, este sensul vietii tale. big grin
Marea iubire se cauta toata viata, trebuie numai sa iti doresti cu adevarat, din tot sufletul. Nu poti sta intreaga viata intr-o sala de asteptare, sa astepti, fara a clinti un deget, un tren care sa iti aduca marea iubire, fericirea. "Mai bine cumperi un bilet, alegi drumul, pe care il consideri potrivit, si te aventurezi".
Eu personal nu mi-am gasit dragostea adevarata sau "marea dragoste" si, sincer, nu cred ca exista pentru mine... cu parere de rau o spun, insa asta cred. Poate ca au avut dreptate cand au pus dragostea in carti; se prea poate ca ea sa nu poata exista in alta parte.

29 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Da o gasisem dar din pacate am pierdut-osadsi nici acum nu pot acepta acest lucru.este greu si doare...sad. de cautat nu o mai caut niciodatahappy

| DeeaMarry a răspuns:

Am gasit-o! happy

| MLSS a răspuns:

Inca astept.

| S3ntimentBoY a răspuns:

Gasitaaa

| Rebecca009 a răspuns:

Nu am gasit-o, si nici nu o caut

| eugenl a răspuns:

Inca o caut

| AVRILavigne1000 a răspuns:

Si si suntem indragostiti dar inca nu vrem sa recunoastem

| NothingToEat a răspuns:

Inca nu si mai astept

| mat31new a răspuns:

Google search.

la mancare am mai multe,
dar o fata "adevarata" inca nu am gasit straight face

| TheAvenger a răspuns:

N-am găsit-o și nici n-o caut. n-am de ce..ca după să pună stăpânire pe mine cum nici ai mei n-au? ..nu,sărumâna..mai bine așa. cool

| EstiFericitaSauTrista explică (pentru TheAvenger):

◕ Intr-adevar e cu 2 taisuri.

| iKronstadt a răspuns:

Asa, si? Care-i faza?

| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Inca mai caut.

| anonim333 a răspuns:

Am gasit-o, cred.

| anabellafeonix a răspuns:

In asteptare

| ToLoveRu a răspuns:

Da am gasit-o.Sta chiar in fata mea aceasta persoana pe care o iubesc enorm dar el nu isi da seama...

| yama a răspuns:

Am crezut ca am gasit-o. De 4 zile nu mai cred in asa zisa "marea dragoste" sau "sufletul pereche"

| cristynaGoldenRose a răspuns:

Inca nu, Dragostea e dulce-otravitoare. Si din aceste motive o astept sa vina la momentul potrivit happy

| Siyah a răspuns:

Am gasit-o, am pierdut-o si cred ca m-am oprit din a cauta din nou. Marea dragoste e una singura, restul e doar munca de autoconvingere ca asa trebuie sa fie...

| ema4ka a răspuns:

Nu, inca nu mi-am gasit-o.

| Indecenta a răspuns:

Da, am gasit-o. Si dureaza de ani buni.

| AnaBonteanu a răspuns:

Inca o mai caut. happy

| ggalilei a răspuns:

In ziua de azi au cam zburat sentimentele, cel putin in Romania au trecut vremurile cand ieseai cu cineva la cinematograf si faceai declaratii de dragoste sincere, nebazate pe interes material, acum materialismul a inlocuit romantismul sincer, totul parca e fals, bazat pe contul din banca, discutiile se axeaza pe x6, Q7, SLK, conteaza mai putin atractia instinctuala fizica reciproca.

| Andreea2209 a răspuns:

Nu am gasit-o.....inca astept

| Lolecuta a răspuns:

Am crezut ca am gasit-o, dar din pacate nu a fost asa. Asta e. Cine stie? Poate cand o voi gasi, va fi doar ever!

| SailorMars a răspuns:

Am gasit-o si am pierdut-o. Acum iar sunt in cautare. si cand o voi gasi, voi stii cu siguranta happy

| adinagabi20 a răspuns:

In asteptaresad

| Lachiiyelow a răspuns:

Da! Dar am pierdut-o si nici acum nu m-am impacat cu ideea ):