Vei Putea spune ca ti ai gasit marea Dragoste atunci cind ajungi la o varsta foarte inaintata alaturi de aceeasi persoana! Atunci vei putea spune ca esti langa sufletul pereche ok>?>Pana atunci te sfatuiesc sa cauti in continuare! oare esti tu dragostea mea adevarata?
Multumesc din suflet :*.
Daca tu inca esti in cautarea marii dragoste, te sfatuiesc sa stai linistita. Va venii cand te astepti mai putin, te va lua prin surprindere, si te va face cea mai fericita. Doar ai rabdare, toate vin treptat. Esti o fata frumoasa, si cu siguranta vei gasi un baiat care te va aprecia si iubi pentru sufletul tau. Take care!
AWw* Mersi muult) Da sper la o dragoste ..si stiu ca nu e timpul (15-16 ani). Dar o astept cu sifuranta SI multumesc de Sfat)
Sper sa o gasesti curand (p. s eu la fel inca nu am gasit-o)
Inca 15 e inca devreme pentru o dragoste adevarat -stiu!
Ce are telefonul cu intrebarea? (bafta... poate il vei gasi)
Mai asteapta tu cativa ani sa vezi cum se duce dracu' si dragoste si tot acum asa zisa ''marea dragoste'' este ori atractie, ori pierdere de timp, ori (cel mai des) sex
Pai peste citiva ani va bate la poarta inimii tale(si a mele) Si nu fi pesimista!
Searching, inca nu CRED ca am gasit-o dar am o relatie foarte frumoasa cu o fata de cateva luni
EstiFericitaSauTrista întreabă: