Mi se pare o chestiune de prost a agata, in sine! Pe strada si mai rau! Asa cum ma irita si ideea de a fi claxonata pe strada de cineva care trece cu masina pe langa si mine si ma cunoaste. Agata-le si claxoneaza-le pe alea care cer asta!
In concluzie, depinde carui tip de gagica te adresezi: daca e o ieftineala," Singiruca, singurica" merge inca (desi eu am replici mai bune!), daca e o tipa care o vezi ca nu are nici o treaba, abtine-te!
De obicei daca imi place un tip ...ma uit insistent la el, daca si el se uita inseamna ca nici eu nu ii sunt indiferenta . Bine ca ast ca el sa faca primul pas
Pai ambalez motorul motocicletei de cateva ori, atrag privirile, si imi aleg fata.
Te duci la tipa prin spate o apuci de mina si vorbesti cu ea ceva dar extrem de familiar si in momentul in care se intoarce trebuie sa pari f.surprins si;-Bai. mii de scuze te-am confundat, dar...sa stii ca nu-mi pare rau, bla bla bla pina ajungi la nr. tel, intilniri sau alte chestii din astea.
Trebuie sa imi iau motor pentru a face ceva pana atunci ma multumesc cu vecina mea maritata sincer m-am plictisit de ea
Imi trebuie ceva proaspat
anonim_4396 întreabă: