Logicccc. Nu e mare chestie sarutul normal. Cand e prima data e placut si magic. dar daca stai sa te gandesti doar iti atingi buzele cu celalalt.) Sarutul cu limba e mult mai frumos si te apropie de acea persoana. Succes:*
La mine, cel putin, primul sarut a fost...nu prea placut.dar dupa...a fost muuuult mai bine!
A fost WOW!
Eu eram mai roşie ca niciodată pentru că era prima întâlnire ca iubiţi. El habar n-avea că eu n-am mai sărutat până atunci deci trebuia să iasă bine! El nu şi-a dat seama de secretul meu şi a ieşit bine pentru început dar n-a fost unul cu limba. A fost doar o atingere, un "mua:*" şi a fost frumos .
Sincer? Nu a fost cum credeam ca va fi... Acum, fie vorba intre noi eram si beat-mort si nu am facut-o cu fata visurilor mele etc. Probabil chestiile astea au avut o influenta destul de mare, dar ideea e ca pentru simplul fapt ca e cu limba si ca e atat de intim si senzual, ma asteptam sa fie... ca in povesti. Nu a fost, si din ce am mai vorbit nu e doar parerea mea. Nu e asa mare chestie cum credeam (poate chiar speream) ca o sa fie.
De ce?
Probabil pentru ca eram prea beat ca sa mai simt hormonii prin mine. Poate ca daca eram treaz si o faceam cu cea pe care o iubeam cu adevarat era alta poveste, oricum ar fi, dupa primele dati va deveni oarecum banal. Sper macar la tine sa fie cum mi-as fi dorit eu (macar la inceput). Succes!
Bautura...
tbxx întreabă:
anonim_4396 întreabă: