| aℓℓ3XAnDry a întrebat:

Voi ati avut vreo relatie sau cunoasteti persoane, prieteni care nu au putut fi impreuna din cauza parintilor? Ati trecut printr-o experienta de acest gen?

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Da, am trecut printr-o experienta de genul asta. Mamei mele pur si simplu nu-i placea tipul respectiv si mi-a interzis sa fiu cu el, dar nu mi-a interzis sa ramanem prieteni. La momentul respectiv eu vroiam sa fiu cu el, ceea ce s-a si intamplat, pentru ca nu am ascultat-o si tot ce am vrut eu am facut, dar am ajuns la vorba ei. Pur si simplu avea dreptate cand spunea ca nu merita si ca nu-i place de el! Parintii nu vor sa te invete de rau, chiar nu vor acest lucru. Ei iti vor doar binele. Chiar daca uneori mai exagereaza, trebuie sa vorbesti deschis cu ei si sa fi sincera. Asa le vei castiga increderea si vei acea de castigat. Iti spun asta din proprie experienta.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da, la televizor apar destule cazuri. Eu nu am avut probleme de acest gen.

| Ingerash a răspuns:

Da,eu am probleme cu parrintii, dar nu ma dau batuta, inca sunt cu acel baiat si nu ne vom despartii din cauza parintilor

| joanna26 a răspuns:

Da mi s-a intamplat.la momentul respectiv il placeam pe tip si mama imi zicea ca nu e pentru mine.eu atunci eram prealove struck ca sa vad ca avea dreptate mama si dupa cv timp s a dovedit a fi adevarat ceea ce spunea mama.asa ca deskide bine ochii ca pana la parintii vor decat binele, chiar daca tu esti love love atuncitongue