| Anonim2011_5729 a întrebat:

Voi ati facut vreodata sex? La ce varsta si unde anume? scuze curiozitatea! ofer funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Hai să îți povestesc:

Eram destul de mărișoară, îmi dăduseră dinții. Sunetul plăcut al greierilor îmi inducea o stare foarte plăcută. Limbricii, viermii și gândacii ce se orientau spre corpul meu mă gâdilau.
Eram într-o peșteră, am vânat ceva pentru prânz, din alea zece tarantule îmi pot face lejer un sutien prin care să îmi impresionez iubitul smug. Voi avea grijă de Scorpy, ăla micu, să nu mă piște.
Patul încă e țeapăn. Mai mișcă un lemn acolo. are câteva piciorușe tăiate, au mai păpat șoriceii salteaua dar e în regulă.

Iubitul meu este un înger căzut, vai, numai intrarea lui pe ușă (adică ce ușă? e peșteră uitasem) m-a excitat love struck. M-a întrebat dacă vreau să o facem (făăă, punem vulpea aia la copt? că mi-e foame) și de aici a început aventura. Scuze, dar restul nu mai știu.

Altfel nu. Cam multe chestii intime vrei să știi, lasă curiozitatea că a ucis pisica. Secret ce a făcut fiecare în patul său. Ca să fii lămurită, nu am făcut-o.

5 răspunsuri:
| Psihoyounger a răspuns:

Hai să te lămuresc. Prima dată.
15 ani blushing, în patlaughing

| mgtow a răspuns:

Asta nu te priveste pe tine.

Răspuns utilizator avertizat
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

La 99 de ani, în piscină! Eram aşa de sexy cu costumul ăla...

| A12NDRA a răspuns:

Eu nu am facut inca, dar probabil daca as face mi-ar place prima data pe plaja:X