Nu vreau sa te dezamagesc sau ceva dar un prieten de al meu (care vorbim asa mai deschis) a incercat chestia asta timp de o luna si nu a vazut niciun efect, a fost mai mult teapa de bani.
In plus la noi in Romania se vinde cu 100-200 de lei. In china de fapt costa cam 5 euro (livrarea fiind gratis si dureaza intre 1-3 luni), gen de pe aliexpress. De acolo am comandat si eu blackmask si am dat 3 euro. La noi era triplu sau mai mult aceeasi firma. Ma rog la black mask sunt mai multe firme si pe calitati. Dar ideea e ca majoritatea aduc din china si umfla preturile la noi... lumea nu prea stie sa comande de pe site-uri din'afara dar e pacat... nu e mare scofala. Nu am studiat titangel sau chestii de genul ) dar in principiu e cam acelasi lucru. (ma refer de unde sa comanzi).
Acum nu stiu ce sa cred, eu sincer nu as incerca sa imi pun chestii de genul pe organul meu genital indiferent de marime. Daca citesti prospectul pot avea si efecte negative. De ce sa imi risc eu barbatia pentru o prostie ? De obicei marimea penisului este naturala. Sunt tutuoriale pe net cu diferite masaje pe care trebuie sa le faci constant ca sa vezi vreo evolutie (e un muschi pana la urma urmei ) si sunt diferite solutii si tratamente naturiste mai bune decat chestia aia.
Acum nu stiu eu nu am incercat nimic ca nu am avut nevoie, incearca si revin-o, poate cine stie devii mai ceva ca un negru
Succes!
Eu zic sa stai linistit ca esti foarte bine cum esti si nu are rost sa dai banii aiurea mai ales ca nu ai nevoie.
Nu există nici masaje, nici creme, nici alte remedii naturiste care să functioneze.
mariusstrebeli întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: