| Spinoasa a întrebat:

Voi atunci cand credeti ca sunteti pregatiti sa va incepeti viata sexuala,va ganditi mai mult la starea fizica,placerea pe care v-ar putea-o provoaca sau la sentimentele pe care le traiti in acele momente? ( fata, 18 ani)

Răspuns Câştigător
| zuzuuu16 a răspuns:

Nu mi-am inceput viata sexula, insa sunt sigura de raspunsul pe care ti-l voi da. Cel mai important este sa fii impacata cu sentimentul ca iti doresti asta, ca esti pregatita psihic si emotional pentru schimbarile ce vor urma. Sigur ca te schimba pe aceste planuri, cel mai probabil se schimba modul de a vedea lucrurile si e ceva ce te maturizeaza. Cred ca la un om mai important este ce simte in inima decat in alta parte a corpului. Vei avea toata viata parte de placere si timp sa profiti si sa o simti in corpul tau, dar vei mai avea timp sa regreti si sa te gandesti ca poate atunci cand ai facut acest pas nu erai destul pregatita emotional? Nu, fii sigura de asta. Placerea o mai poti avea, dar virginitatea ta, nu. Si logic ca in momentul acela e mai important ce simti, nu placerea. Daca iti iubesti partenerul, placerea va veni de la sine. Daca el stie cum sa te faca sa te simti iubita si in siguranta, placerea nu va fi niciodata o problema. Cred ca nimic nu e mai frumos sa simti implinire in acea prima clipa de dragoste cu partenerul. Pe langa schimbarea fizica (ruperea himenului), cred ca cele mai importante schimbari vor veni pe plan emotional. Daca esti pregatita, atunci te felicit si iti doresc succes. Si sa nu uiti sa faci cu cap, pentru ca sunt sigura ca la varsta ta nu iti doresti o sarcina. Sper ca ti-am fost de folos si, daca ai nevoie de un sfat, ma poti contacta oricand. Te pup.

3 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Cel mai important rol in inceperea vietii sexuale il reprezinta sentimentele. atunci cand increderea este foarte mare si este neaparat necesar sa ii arati persoanei iubite ca o iubesti, iar simplele saruturi nu mai sunt de ajuns. eu ma gandesc la placerea pe care as putea sa i-o provoc. acest moment trebuie sa vina cand nu iti mai e teama de ce faci si nu te mai ascunzi

| knoxfcsb a răspuns:

Sentimentele daca esti fata normala... daca esti panarama fizicu te atrage logic...dar in general sentimentele ca frumusetea e trecatoare da sufletu ramane

| yosirestu a răspuns:

Eu sunt de parere ca trebuie sa incepi viata sexuala cu o persoana pe care o iubesti foarte mult, fara de care nu poti trai.bafta