anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi avea noroc an dragoste anul acesta imi voi intalni iubirea?

18 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Sar putea sa ai noroc an dragoste anul acesta sa ati intalnesti iubirea de unde sa stim noi sa iti raspundem aici nici nu te cunoastem. Care este.

| eeeeeeeeee a răspuns:

Nu ai incurcat tu un pic siturile? de ce ai impresia ca TPU functioneaza ca un oracol?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O vei intalni daca sti sa iti pui ideile in ordine si daca o sa fi putin mai atent/a la viata ta si pe unde postezi intrebari de genul acesta... Nimeni de aici nu are de unde sa ghiceasca ce o sa ti se intample tie.
Oricum succes la agatatwinking

| Zoombe3 a răspuns:

Ar trebui adminii sa o invite pe mama Omida la rubrica "Intreaba o vedeta" rolling on the floor

| Crisu_8081 a răspuns:

Sa te-ajute Dumnezeu...asta e o intrebare de genul "tu faci bine, eu ce fac?"...big grin

| moonY a răspuns:

Eu zic "nu"... dar tu caut'o in continuare.

| andreea_8479 a răspuns:

Stai sa imi scot globul de cristal sh un rand d carti... poate ai noroc...laughing

sincer...parerea mea este k...este km aiurea.adica c spun eu aiurea... f aiurea intrebarea pusahee hee

auran
| auran a răspuns:

Cine stie?! daca asa simti tu, se poate - desi, se pare ca stai in dubii

| meioana a răspuns:

...am fata de mama omida sau de mama stafida? eu sp k nu .grejiji adresa... kuta pe un alt sitelaughing
sau macar daca sp si u zodia iti dadeam niste amarate de site-urilaughing

| pachy a răspuns:

Singurul care stie e Dumnezeu! nimenu nu poate sa iti spuna 100% ce va fi! ai incredere in tine, si nu uita! dragostea si marea iubire foarte putini au gasit-o! (au gasit alceva dar nu cea ce cauta) nimeni nu e perfect, pe parcurs descoperi daca e persoana potrivita! multa bafta

| AllenTJ a răspuns:

HAHA rolling on the floor) vei avea noroc daca inveti sa scrii corect

| alexam a răspuns:

Ai sanse mari daca o cauti bine! Da bine mai baiete, sau fata!?! Tu crezi ca noi suntem cate o Bunica Omida sau asa ceva? laughing

| alexam a răspuns:

@ crisu aka dracie~cu~palarie ai fost bestiala! mor de ras! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai gresit...ghicitoarele sunt mai incolo, intreaba-le pe ele nu pe noi.intelegi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va fi o relatie de dragoste intre mine si Carlos?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pfff.....de unde sa stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi avea noroc in viata?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi avea noroc in dragoste?