Acum da. Dupa 5 ani, mi-a venit la 13 ani si abia acum la 18 ani a inceput sa vina regulat.
Numai bine!
Depinde de corpul tau, eu mereu l-am avut regulat, acum depinde de cand ti-a venit, eu am deja de 10 ani deci e ceva, dar daca esti la inceput e normal, poti merge la un medic ginecolog pentru o informare corecta si eventual ceva analize daca e cazul
Eu am ciclu regulat de prima data...Prima data mi-a venit prin ianuarie, si de atunci tot regulat imi vine...PS:am 13 ani
Mie mi sa inceput de acum trei ani si inca nu il am regulat ba chiar am stat si in spital cu asa problema cal aveam de doua ori pe luna si cu dureri insuportabile, durerile le mai am inca si acum cind se incepe si foarte rare ori il am regulat.deci stai fara grija ca e ceva normal
Mie nu.cu toate ca e trecut un an si ceva decind am. dar totusi nu s-a regulat!
Depinde de cat timp ti-a venit pentru ca de obicei ti se regleaza dupa doi ani de cand ai
Eu am doar un an de cand mi-a venit si este regulat.Primele trei luni a fost mai aiurea.Depinde de corpul fiecaruia
Eu sunt baiat si nu ma prea pricep dar din cate stiu trebuie sa faci dragoste regulat ca sa ti se regleze cilul.
anonim_4396 întreabă: