| GEORGEL2012 a întrebat:

Voi aveti cont pe siteurile de matrimoniale? dati-mi cateva siteuri serioasa unde nu imi cere credit si de astea...

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu am pentru ca nu vad rostul la asa ceva, am incercat trust me dar fetele se uita doar la baieti frumosi, le-am analizat comportamentul intr-un experiment le spui buna se uita la poza ta nu te plac nu isi raspund asa fac majoritatea sau te intreaba unde lucrezi nu le convine adio

in faza a doua am adaugat o poza cu un barbat frumos nu faceam fata la mesaje, asa ca aspectul conteaza nu sufletul, multa bafta

uite

http://ray26tm.blogspot.ro/2016/05/top-site-urii-matrimoniale.html

| Blackrose4 a răspuns (pentru RAY):

Trist că aspectul contează mai mult decât sufletul. Se pare că aşa sunt oamenii din ziua de azi...

| RAY a răspuns (pentru Blackrose4):

Nu e trist, daca stramoasele noastre ar alege slabi fizic am disparea ca specie de mult timp, un barbat puternic il percem indiferent de sex c find inalt, puternic fizic adica musculos, frumos, asociem frumustea cu un carcater frumos de aici iluzia ca totul vine la pachet plus ca ceea ce ne place e inconstient asa ca nu poti da vina pe om el nici macar nu e constient de ceea ce i place, bine nu toate cauta frumosi sunt si fete urate care se multumesc cu tipi mai urati

| Blackrose4 a răspuns (pentru RAY):

Da, dar unii oameni pun prea mult accent pe fizic şi nu-i mai interesează şi alte aspecte.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista site-uri matrimoniale serioase si gratuite!
Fiecare trebuie sa traiasca din ceva, un site nu se intretine singur, deci, toti cer credit card!
Nu-ti fa probleme ca nu te jecmaneste pe tine nimeni, ca si femeile care isi fac cont pe site-urile alea, platesc exact ca si tine.
Vrei gratis, stai la colt de strada si privesti, ca uitatul este gratis!

| DryIce a răspuns:

Nu. Noi urmam tehnica veche, luam numarul din ziar.

| Răzvi4Deni a răspuns:

Nu am cont.
Daca nu ai bani si daca nu esti frumos iti faci cont degeaba.