anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi aveti probleme cand va epilati jos? cu ce va epilati? la ce interval de timp? Pa, pa

12 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Aparatul epilator...doare...dar cu timpul se obisnueste pielea si nu mai suferi ca in prima zi!
la mine dureaza cam 2 saptamani!
mai poti incerca crema ...si te faci cam odata pe saptamana...veet cu aloe vera(cea mai buna, parerea mea!)

| Instinkt a răspuns:

Eu nu ma... dar parerea mea e ca se poate sa tii scoti cu pesnsetalaughing)

| gabriela_7862 a răspuns:

Foarte spiritual, sensei, bravo! eu de exemplu, la fel ca si nekane prefer stilul brazilian, adica "de tot" si repet operatiunea la minim 3-4 zile, pentru ca folosesc bic, nu sunt masochista si nu-mi place sa ma torturez cu alte metode.

| AndreeA_4571 a răspuns:

Eu cu crema depilatoare...nu simti apsolut nimic... big grin

| maybetoday a răspuns:

Depinda dac am act sexual in toata ziua, pai ma epilez in toata ziua cu aparat VENUS, dar asa la general odal la 2-3 zile, am putine probleme caci totusi aia e lama iar piele din zona organului genital e foarte subtire si gingasa, dar peste un timp trece, insa chiar dac nu te epilezi in toata ziua trebuia sa ai grija de tine si sa te speli in toata ziua dimineata si seara dac nu macar seara, dar IN TOATA ZIUA! va fi totu bine! ia-ti in aparat Venus dupa parerea mea e cel mai bun dintre care am incercat!

SENSEI ofera pareri ce poate ajuta persoana data da' nu te juca, nai decit alte site-ri la care ai putea sa iai in gluma problema unui om, o problema care il framinta! ofera ajutor ci nu dezgust!

| byabb a răspuns:

Nu am problemehappy. cu bic`u. o data la 4 - 5 zilehappy

| LuLy_5981 a răspuns:

La salon cu ceara de unica folosinta. Prima data cand te epilezi doare ca naiba, dar apoi se obisnuieste pielea si te poti face chiar si cu epilatorul. Dureaza cam 10 zile pana incepe parul sa creasca. Lamele de ras sunt cea mai proasta idee, nu fac decat sa ingroase firele de par si sa le indeseasca, si, in plus, trebuie sa te faci prea des (am folosit si eu metoda candva).hee hee

| Madalina_4750 a răspuns:

Eu ma epilez total.cu ceara(de unica folosinta)... dar la salon.

| squib a răspuns:

Depinde cu ce te epilezi, am avut probleme cand in lipsa de alte mijloace am apelat la lama, cea mai mare tampenie facuta vreodata, dar am invatat si acum ori apelez la ceara ori la cremabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ma epilez in zona bikini cu ceara(doare al nibii de rau!) si in rest cu aparat Venus. Fara modele si alte alea, prefer piele de bebelus. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai incearca cu chestia aia de pirlit porku si cred ca n-o sa mai ai probleme. Rapid si eficient, cica pe urma o sa ia veverita chela multa vreme laughing

| cineva_1556 a răspuns:

Ce intrebare! pfffffff oare te ajuta cu ceva daca iti spunem la ce interval de timp?