| RAY a întrebat:

Voi băieți întrebați pe fata aia daca va place la fizic sau continuați sa aveți speranțe desarte?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Normal ca oriunde fizicu conteaza, ca si pe net si in real suntem cam aceiasi oameni, tot oameni suntem.

Si se vede asta ca fizicu e rules, ca pe langa faza ca daca capata un defect fizic, le e rusine sa iasa afara asa cum am zis (lucru care nu se intampla daca-s prosti sau nesimtiti dar fizicul e okey), deci pe langa asta, te poti intelege f bine pe net, sa fi cu cap si sa te porti f okey si sa va intelegeti bine, dar cand vede poze, se rupe treaba! Cel mult va mai discuta cu tine asa ca amic, nimic mai mult.

Pana la urma nici nu conteaza ca arati bine sau nebine, conteaza ca nu te place fizic ea pe tine. Poti sa arati si bine si sa nu fi genu ei, si se rupe la fel cam totul, ca nu o atragi deloc.

Pai am eu un amic care a stat de vb mult cu una pe net si era gata sa se casatoreasca insa nu se vazusera, asa de bine se intelegeau.
Caaaand s-au vazut, aia a ramas socata de cum arata asta de nasol, si evident ca n-a mai contat inteligenta si caracterul bun.

Aia e.

31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer...mi s-ar părea super dubios dacă un băiat m-ar întreba: I-auzi, îți place fizicul meu?hee hee
Trebuie să mă facă să îl plac în întregime, nu doar fizicul. Să mă înnebunească mentalitatea lui, energia lui, bucuria lui.winking
Dacă are doar mușchi...neee.

| Mosotti a răspuns:

Pai normal ca trebuie sa aflu daca ma place fizic in primul rand, dar nici nu trebuie sa intreb, ce aflu repede si simplu daca-mi vede poza, ca daca ma place, abia asteapta sa ma bage in seama, sa intre cu mine in vorba, sa-mi faca pe plac, sa se intalneasca cu mine, etc.

O invit la un suc si vad cum reactioneaza.

Ptr ca daca nu ma place deloc fizic, nu poate iesi nimic, repet, daca nu ma place deloc, nu cat de cat, ca daca ma place cat de cat, e okey.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai asta nu se intreaba, asta se simte, si se simte f repede si simplu daca te place una fizic.

| Drimmero a răspuns:

Da, adica daca ma place cu totul sa stiu o treaba. Ti-ai tras poza smechera, mai zambeste si tu

| Den1sa a răspuns:

Eu mas simti prost daca vreun baiat m-ar intreba asa ceva, mai bine sa aiba slerante de cit sa ma simt si eu si el prost in caz ca nu-mi place de el

| Mosotti a răspuns (pentru Den1sa):

Pai e fraier daca te intreaba asa ceva, asta nu se intreaba.
Asta trebuie sa vada si sa simta relativ repede, ca odata ce e placut de fata aia, aia va da semnale f clare ca-l place prin vorbe, comportament, etc, el va intelege limpede asta, chiar daca aia nu zice "hai ma...fi gagicu meu ca-mi place de tine tare".
O zice si o arata sub alta forma.

Si asta va vedea f rapid, si stie clar ce sperante o sa aiba sau nu o sa aiba.
SIngurul caz unde isi poate pierde el timpul si cand nu stie ce si cum, e cand discuta pe net mult timp si nu da poza, atunci da, poate lua plasa, se poate intelege cu aia la restul, si aia cand il vede si nu o atrage deloc, nu-l mai vrea, si s-a dus dracu tot, pentru ca se va observa asa ca e cum ziceam eu, ca fizicu e proba eliminatorie.

Am avut si eu chestie din asta, pe softpedia ma apeleaza una pe privat asa:

"buna, imi place f mult ce discuti, cum gandesti, as vrea sa te cunosc".
Eu...i-am dat FB-ul. Dupa ce m-a vazut, a disparut total, nici n-a mai raspuns, adios.
Deci este f clar.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

De ce e dubios, daca ma plăcea la fizic sigur erai interesata de mine, fetele mereu vad pozele indiferent pe ce web site ești, inclusiv aici, oriunde fizicul contează

| RAY explică (pentru Mosotti):

Aseară vorbeam cu una pe badoo, vorbea de plictiseala., i-am spus ia vezi ma placi, desigur nu a mai dat mesaj, daca nu te.place din prima secunda adio, vb asa din plictiseala, mi-a spus una urata de nota 5 ca sunt frumos și e atrasa de mine la mișto, toate vor de nota 10, citisem un studiu daca un băiat este de nota 7 va fi apreciat de 5 de către femei, femeile vor totul.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Când fac nunta cu nebuna mea o sa zâmbesc

| RAY explică (pentru Den1sa):

De ce nu vreți sa fiți sincere, sta ala după fundul tău ca prostu

| Cheo0S a răspuns:

Esti cam obsedat cu fizicul sa fiu sincer. Nu Mai da vina pe fizic pentru caracterul tau defect. Poti sa arati ca Brad Pitt dupa 5-10 min de conversat cu tine o sa si piarda interesul cam orice fata.

| RAY explică (pentru Cheo0S):

Povesti,vrăjeli feminine, va uitați la poze nu va place, adio

| Den1sa a răspuns (pentru RAY):

Eu sunt sicera

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Normal ca daca nu te place din prima, nici nu o sa te placa.

| RAY explică (pentru Den1sa):

Te cred Denisa

Uni o lungesc și tot spera la ea,se da băiat bun,sincer,serios,romantic dar vrea doar vaginul ei, iubirea e ceva diferit, eu iubesc pe una xare doar recent am văzut-o dar e iubire, când o visezi, te gândești la ea ai planuri cu ea

Mda, asa e, ce sa zic. Daca as sta sa ma milogesc de una doar pentru un f, n-as mai fi om, nu m-as mai respecta pe mine.

| Den1sa a răspuns (pentru RAY):

K

| pamfilbarosanu a răspuns:

Desert imi fac sperante eu

| pamfilbarosanu a răspuns (pentru Den1sa):

Denisa du-te

| Den1sa a răspuns (pentru pamfilbarosanu):

Hai zi unde

Contează si hainele, freza, daca ești sănătos, daca ești slab, igienic, unghiile

Daca fizicu atrage, normal ca dupa aia conteaza si astea, sanatate, freza, etc.

Când spui fizic la ce trăsături te referi?

Figura, la asta ma refer, daca atrage sau nu, ca aia e cheia.

Https://www.youtube.com/watch?v=IJACYcgSNCk

De acord cu tine, dar ce părere ai despre acele video in care ți se spune ca iți poți îmbunătăți simetria fetei? Prin operați chiar poți avea o fata simetrica?

Nu e vb de simetrie, poate fi figura simetrica perfect dar sa fie neatractiva.

Nu stiu daca prin operatii s-o remedia simetria la cine nu o are ca lumea, s-o remedia, nu stiu.
Majoritatea neatractivilor sunt simetrici la figura.

Majoritatea neatractivilor sunt simetrici la figura.

Ce naiba le face pe uni sa fie mai populari sa spun așa?

Pai sunt simetrici, nu e musai sa fi asimietric ca sa nu fi atractiv.

Pai ii face populari ca arata bine la figura si atrag fetele de rup.
Iar daca arata bine inseamna ca e catre alfa, si deci e asa mai tupeist, mai deschis, mai dezinvolt, mai bazat, pus pe glume, pe panarama adica exact ce place la majoritatea, si atrage si pe cei de acelasi sex ca amici!

Asta e.

| Cheo0S a răspuns (pentru RAY):

Da ce te face pe tine sa crezi ca esti asimetric la fata.
Arati normal dupa ce poze ti-ai pus pe aici.
Ai auzit de photofeeler? E un site unde iti pui poze si iti testeaza altii moaca ta, eu ma asteptam sa fiu mai urat dar vad ca am scorul destul de bun laughing avarage laughing