| Nibichan a întrebat:

Voi baietii de ce va place atat de mult sa atingeti sanii fetelor?

Răspuns Câştigător
| JamesGheo_Gheo_2000 a răspuns:

Este o intrebare capcana?!? big grin

Nu cred ca exista un raspuns,, concret" la intrebarea aceasta.Depinde de personalitatea fiecaruia. unii sunt mai perversi, altii mai putin, altii obsedati.Cred ca cel mai bun raspuns ar fi ca daca un baiat e,, prostanac" si place o fata, face si el ce face, desi nu procedeaza corect.

8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Tu câți ani ai?

| RAY a răspuns:

Se elibereaza endrofinele =chimicalele fericiri
freud spunea ca asta i o amintirea de la mama poate de aia ne place

| Morphines a răspuns:

Ce intrebare... e ca si cand ai intreba o fata de ce vrea sa se marite laughing Din placere, din placere big grin

| LineGuide a răspuns:

Intrebarea asta e greu de explicat, desii are un raspuns foarte simplu.Toate aceste perversitati sunt luate de la parintii nostri prin gene, pe care le avem de la nastere.Cu totii avem aceleasi gene omenesti. Fara ele nu am putea deschide ochii, nu am putea vorbi, nu am putea trai(cand esti mic sti ca trebuie sa te hranasti de la sanul mamei, desi nimeni nu ti-a spus pe limba ta). Gena ne da noua multe obiceiuri bune si nu numai.
Deci pana la urma e decat un simplu efect psihologic, nu mai mult.Nu te ajuta cu nimic fizic faptul ca te uiti sau atingi sanii unei fete, dar totusi o faci cu placere pentru ca asta iti spune gena ta de om ca e mai bine.

| xClementine a răspuns:

Chiar daca nu fac parte din categoria baietilor, am sa-ti dau un raspuns. Atingerea sanilor unei fete nu reprezinta nicidecum lipsa de respect, obsesie sau prostie, atata timp cat relatia celor doi este destul de avansata. Cele mai multe femei sunt extrem de sensibile la atingerea sanilor si pot fi foarte excitate atunci cand sunt mangaiate si sarutate in aceasta zona, poti lua asta ca pe un motiv, ma gandesc. Daca nu stiai, exista si un orgasm al sanilor. Tot acest mecanism este puternic legat de hormonul oxitocina, se presupune ca se realizeaza cu tehnici speciale de masaj care provoaca excitare puternica ce duce la orgasm. Pe de alta parte, sanii sunt simbol al feminitatii, al fertilitatii si al frumusetii. Ce sa nu-ti placa ca baiat? Reprezinta si-un fel de apropiere fizica a cuplului.

| BlackOldSun a răspuns:

Mie imi place in mod normal ca si ei ii place pentru ca stiu cum sa o fac sa simta excitatie sexuala prin atingeri, sarut

| Jackul336 a răspuns:

Deoarece sunt atrasa de fata respectiva iar fiecarei parti a corpului ei ii cuvin anumite atingeri specifice

| Mihai_Shearer_1993 a răspuns:

Cum va place voua sa atingeti organele genitale la baieti sau penisul asa ne place si noua sa atingem sanii vostri!

Întrebări similare