| ona a întrebat:

Voi cand aveti nervii st foarte nervosi si st singuri si nu mai puteti, ce faceti ca sa va calmati?

Răspuns Câştigător
| paramore a răspuns:

Cand ajung in situatia aia, ma apuc de curatenie ca sa imi fac de lucru, sa ordonez prin casa chiar daca e curat, numai ca sa uit de nervi si asa ma descarc eu, facand ceva.dk e noapte si sunt nervoasa tare, ma doare stomacul si imi vine sa vomit, in gand repet toate injuraturile care le stiulaughing

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu ma calmez repede si niciodata nu ajung asa de stresat pentru ca eu sunt pasnic

| dink08 a răspuns:

Ies cu prietenii.

| love_6120 a răspuns:

Daca nervii mei sunt din cauza unei persoane ma cert cu persoana aia laughing sau daca sunt extrem de nervoasa ma descarc(plang) si pe urma ies afara cu prietenii big grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! sincer eu sunt cind vad ca de-amu gata nervii ma dau jos! atunci ma duc la baie si stau un 10-15min si ma calmez putin! dupa aia imi sun o prietena si palavragesc cu ea! o gramada nu despre probleme dar pe diferite teme care ma face sa uit de toate!
bafta...

| Razvan a răspuns:

Ma enerveaza doar oamenii batuti in cap.Atat.Dar ii evit ca imi dau palpitatii. Ii injur nitel in gand, imi bag mp-3-ul in urechi si da-i Eminemsmug

| CristinelAndrei a răspuns:

@dink08 me too:X

| Alisa a răspuns:

Mai pentru a avea nervi trebuie sa fie ceva mai grav. De obicei incep sa plang pentru a ma elibera, arunc cu orice obiect am la indemana laughing, si o sun pe prietena mea sau pe iubitul meu, pentru ca ei sunt singurii ce ma pot calma. happy

| Anduciu a răspuns:

Ma duc in curtea din spate.Acolo ma eliberez de toti nervii.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Incep sa dansez pe muzica dance sau rocklaughing si rad ca nebunalaughing.

Macar imi trecebig grin.

| Libelle a răspuns:

cand chiar nu mai pot mai nou intru intr-o stare care ma tine vreo ora doua in care plang si stau locului intr-un colt sau in pat si ma uit in neant.
stau si simt cum imi ingheata mainilie, cum durerea de cap se accentueaza pe masura cu nervii ajungand intr-un final sa tremur si alaltaieri seara, si aseara am facut asa si cel mai probabil si in seara asta voi pati la fel, nu ca as vrea dar nu pot sa ma opresc, simt ca nu mai am aercrying