Maryus, parerea mea este ca o relatie serioasa nu se bazeaza numai si numai pe sex. in primul rand trebuie sa existe sentimente, sa va intelegeti bine, sa fiti apropiati, sa va ajutati unul pe celalalt si sexul sa fie pe locul doi. cred ca o relatie bazata numai pe sex, fara sentimente, nu se numeste relatie, aia e o distractie, o aventura.
Sexul are si el importanta lui intr'o relatie dar mie cele mai importante mi se par increderea respectul iubirea si dupa toate astea sexul
Da. Am imi auzit una zilele astea.
Sa citez vorbele cuiva"Eu vreau ca relatie noastra sa se bazeze pe incredere si sex, fiindca astfel vom avea o responsabilitate mai mare unul fata de altul" asta fiind vorba intre minori.
Depinde de varsta, durata relatiei si de mai multe... Daca vrei o relatie serioasa astepti sa treaca destul timp, pana cand esti sigur ca va accepta. Daca vrei o relatie la vrajeala, normal ca-i spui ceea ce am citat mai sus.
Bafta.
Bai tata, aveti fixatie pe sex! Daca o relatie e serioasa, se bazeaza pe 1000 de alte lucruri pana la sex, daca nu e doar o relatie intre 2 care se impaca bine in pat si mai fac si alte lucruri pe langa
Daca dragoste nu e nimic nu e! dar dragostea = respect reciproc, intelegere, asta inseamna relatie serioasa, i-a gindeste-te ca mergi cu fata la o plimbare si-i vorbesti numai de sex, ce impresie crezi ca si-ar face? nu zic ca trebuie si sex dar ''mai la noapte''
Serioasa in momentul de fata pentru mine inseamna sa pun suflet, sa tin la el, sa fie sinceritate reciproca si respect [etc ]. Incetul cu incetul apare si sentimentul de iubire de care scapi cam greu.
Bineinteles ca nu ma gandesc la o relatie bazata pe sex. El ocupa doar o mica parte din relatie, unde este cazul. Iubirea si increderea sunt baza.
O relatie nu se bazeaza pe sex niciodata, doar daca vrei sa iti bati joc de cineva. O relatie se bazeaza pe iubire reciproca, intelegere si etc etc. Sa iti ajuti prietenul/a cand are nevoie sa ii fi alaturi atunci cand are cel mai mult nevoie de tine langa el/ea.
Relatia mea este bazata pe incredere, comunicare, si cel mai important iubire. sexu e la timpul lui.
MissBlack întreabă: