Ma astept sa am o relatie de lunga durata, nici vorba sa ma gandesc ca dupa nu stiu cat timp am sa ma despart de el si gata. Imi doresc sa fie langa mine la bine si la rau, sa ma faca sa rad atunci cand sunt suparata, sa-l vad ca il intereseaza de sanatatea mea si ca-mi vrea doar binele, ca renunta la ceva doar ca sa-mi fie mie bine, sa-l vad ca ma iubeste si ca ma vrea langa el mereu. Eu sunt fericita pentru ca am gasit persoana asta.
Baiete, eu nu ma astept de la nimic am capul plin de conflicte si minuni ciudate din partea fetelor, nu vreau sa faca boom cand mai aud o idiotenie din partea lor, asa cum explodeaza grenada si omoara, partile craniului meu la fel de rau ar produce, sa se lege cine vrea si sa fie fericiti cu bine.
Nu-mi fac asemenea planuri, dar nici nu mai cred in copilarii si intrebari aiurea.
Nu-ti inteleg raspunsul.
Esti destul de inteligent, ai unele raspunsuri interesante, dar consider ca suferi cam mult. Ai o doza de prea mare de sarcasm, prostie sau ce naiba o fi asta de care dai tu dovada.
Si eu sunt mistocar, si eu sunt prost, dar da-mi voie sa-ti spun ca tu depasesti limitele. Simte-te mandru.
Depinde de partener. Fiecare in viata are momente cand considera anumite relatii ca fiind pentru totdeauna si momente cand doar vor sa iasa din rutina si sa aiba companie.
Eu cand ma implic intr-o relatie las lucrurile sa decurga normal fara sa ma grabesc. Daca va functiona e bine daca nu asta e. Nu as putea sa am o relatie doar ca timpul sa treaca mai altfel. Acum 3 ani cand m-am implicat in relatia mea actuala nu crezusem ca va functioana dar, timpul a trecut si a fost bine. Ne-am implicat amandoi si pot spune ca avem o relatie reusita. Toate cele bune!
Nu-mi fac planuri inainte de a cunoaste DESTUL DE BINE o persoana!
De ce ''destul de bine''?
Pt ca am ajuns la concluzia ca ''nu poti cunoaste niciodata CU ADEVARAT o persoana''
E destul de greu sa iti dai seama CU ADEVARAT ce doreste de la tine, ce asteptari are si mai important CINE ESTE CU ADEVARAT(dincolo de ''mastile'' pe care si le pune)
Prefer (momentan) sa traiesc in PREZENT nu in VIITOR(cu gandul la viitor) asfel imi este mai usor sa ''nu ma leg''- emotional/sentimental de accea persoana si sa vad CINE ESTE CU ADEVARAT(sa privesc''dincolo de aparente''-le inselatoare)
Ce doresc de la persoana de alaturi?
Sinceritate, Respect, Daruire, Apreciere... IUBIRE(SINCERA)
Sa fie capabil sa ofere MACAR echivalentul ''lucrurilor''(enumerate mai sus) pe care i le ofer...
Conteaza pe cine ai alaturi, daca ai trecut prin relatii dureroase speri ca actualul sa fie cel potrivit. nu te poti gandi la casatorie de la inceput. ca doar suntem tineri si avem timp
yanny`s întreabă:
NinaSimone întreabă:
linarkfts întreabă: