La17 si 7luni! am plecat la mare cu iubitul meu cu care eram de cam 2 ani, pe24 mai statiune mamaia hotel perla:X! a fost foarte grijuliu si atent! era pentru prima data cand plecat la mare doar cu iubitul! a fost dureros, dar sentimentele erau si mai puternice! din pacate am ramas doar cu aceasta frumoasa experienta! despartindu-ma de el la scurt timp in care el s-a combinat cu una din prietenele mele! dezamagitor! am regretat multe dar niciodata ca a fost primul barbat din vita mea! succes si iti dau un sfat din suflet pentru a nu iti regreta fapta! nu o face dn curiozitate, sau pentru ca el insista, doar pentru al pastra ci fa-o cand simti! te pupi
La mine prima oara a fost nu de mult cu un barbat pe care nici nu-l cunosteam da nu am fost violata si a durat 1 ora jumate cam asa si acum suntem iubiti
La 14 ani! la mine a durat ceva...adica prima data nu ma dezvirginat si nici nu m-a durut, ma rog mai mult neam jukt a fost chiar distractiv cam o zi intreaga si folositor pentru ca mi-am mai pierdut din timidiate... apoi a plecat dincolo, dupa o luna a venit in tara si bineinteles ca neam pus pe treaba, dar nu am simtit nimic a fost foarte grijului cu mine! abia dupa ce si-a dat drumu mi-am dat seama ca nu mai sunt virgina a fost cel mai superb moment din viata mea bineinteles ca mai suntem imp de 2 ani oricum daca te iubeste si il iubesti uiti de tot! de durere crd ca depinde de baiat si cat de grijului e cu tine! succes
Nu prea este adevarata chestia cu 10 minute dupa parerea mea. Depinde de persoana depinde cat de puternice sunt sentimentele dintre cei doi depinde de placere depinde de multe. Dupa parerea mea, nu te grabii. virginitatea o ai putin timp, ai timp toata viata dupa aceea sa nu mai fi virgina. acum depinde si ce varsta ai. va rog nu criticati raspunsul meu a fost pur si simplu o parere. Si prima seara poate fii superba sau poate fi neplacuta. Depinde de la caz la caz. te pup ai grija
lucyaneya întreabă: