Michael Jackson.Pentru ca are o voce frumoasa si niste melodii minunate.
In plus, si lu` profa` de bio ii place si asta e ceva crede-ma
Michael jackson. melodiile lui chiar au un mesaj si eu una ma simt foarte bine cand le ascult
Michael jackson este cel mai mare star pop...de fapt este mult mai mult de atat este un inger
Evident Michael Jackson evident este idolul meu nu a si alege-o pe madona nici intr-o mie de ani
Evident Michael Jackson evident este idolul meu nu a si alege-o pe madona nici intr-o mie de ani. Michael este incomparabil fost este si va ramane intotdeauna king of pop si nimeni nu va schimba asta
Michael jackson va ramane mereu la moda, si va fi regelui muzicii pop pentru totdeauna. cei care ii spun prost deoarece el nu sarbatorea craciunul, ei bine ei sunt prosti. ei nu stiu ca michael a suferit vreo 3 operatii faciale,si nu numai, si doua boli foarte grave:vitiligo si lupus. de la cantece de genu abc si ben, la cantece de gen off the wall,thriller,wanna be starting something, apoi la genul bad,speed demon, apoi la ghost, black or white, apoi la you are not alone, apoi la genul cry,one more chance, you rock my world. aceste cantece sunt ca niste medalii din aur(toate cantecele sale sunt), dar trofeul este uimitorul this is it. tragem linie dupa this is it. in afara lui this is it, se presupune ca el a compus si hollywood tonight. mj: king of pop 4ever! FUNDA?
ChiaraSuperstyle întreabă:
lorelai cristinush întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: