Bună!
Cele mai bune sunt cele de la Durex, contează să fie de calitate, să nu fie expirate, etc.
Te pup!
Sa inteleg ca nu cunosti diferenta intre cele normale si cele feminine?
Ce te face sa spui ca cele de la Durex sunt cele mai bune?
Este o tampita care spameaza, i-am facut report peste report. Sunt satul.
On-topic, nu am incercat diafragma... Din cate stiu se spala si se refoloseste, si nu protejeaza impotriva BTS-urilor. As merge pe mana clasicului prezervativ, presupun ca cu diafragma simti ceva mai mutla placere (?)
Nununu. Nu de diafragma vorbeam. Ci de prezervative feminine. Sunt mai lungi (vreo 18 cm parca), mult mai groase (mai groase decat cele ultra safe) si scartaie. Iti trebuie o tona de lubrifiant.
Uite o poza: http://forum.xcitefun.net/female-condom-demonstration-t18693.html
Diafragm nu as incerca, nu sunt exact genul care sa prefere patul pentru activitati... extrascolare, asa ca mi-ar fi teama sa nu dea ghinionul.
Auci, m-am incurcat. Prefer metoda "clasica" pare a fi mai "safe".
Daca ar fi s-o iei pe panta "cum e mai sanatos", ar fi bine sa folosesti feminine.
Problema e ca nu am vazut in farmacii (pana acum).
Sunt mai groase, scartaie, e foarte important sa folosesti lubrifiant pe baza de apa. Se spune ca protejeaza mai bine impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Asta e logic, au o baza mai larga, deci acopera mucoasa mai bine.
Alege ce preferi, dar eu nu as folosi prezervative feminine.
Mai bune sunt cele normale, dar nu stiu, mie nu-mi place senzatia pe care o ai cand folosesti prezervativul, prefer anticonceptionalele