Eu zic sa incerci cu al doilea. N`ai avea nimic de pierdut! Poate, treptat vei ajunge sa te indragostesti de el.si, indeosebi ca el si-asa te place, te va face sa-ti fi dorit sa fi vrut sa-l intalnesti cu mult timp in urma.
PS: nu-ti mai pierde timpul cu primul, nu merita. tu meriti mult mai mult decat 'a darui', meriti si sa primesti. asa ca, indreapta-ti atentia catre cel de-al doilea.
Simt ca n-o sa regreti
Primul imi zice ca e mai bine sa fim amici...nu stiu ce sa cred.ma tulbura cuvintele lui sincer... cel de al doilea mi-a oferit suportul moral pentru al uita pe primul, desi nu stie exact despre ce este vorba... cei doi nu se cunosc... o sa vad...ma mai gandesc
Incearca sa vezi ce poti face cu al-2-lea.Cu primul baiat nu prea ai ce face. Daca el ti-a sp in fata ca nu e imposibil sa fiti impreuna, atunci renunta la el.Incearca sa vb mai mult cu cel de al-2-lea baiat. Poate ajungi sa il cunosti mai bine si sa fi-ti impreuna.
Succes!
Daca primul nu t mai vede ca p iubita lui i clar k nu mai tine la tine...doar ca la amika... sfatul meu este sa incerci q cel de-al doilea...pana la urma oricum nu ai nimic d pierdut...
Poate as cauta o a 3 optiune. Primul daca te-a refuzat nu are rost sa mai insisti, al 2 -lea daca nu simti nimic mai mult decat prietenie iar nu are rost sa te bagi intr-o relatie asa ca mai bine cauti pe altcineva
HappynewCenusa întreabă: