| TropicalSun a întrebat:

Voi ce ati alege?
O fata draguta,sociabila, si isteata - sau o tipa * buna *,sexy, mai superficiala si proasta?

Argumentati pls:* big grinhappy

Răspuns Câştigător
| LostInBubble a răspuns:

Pai daca ar alege o tipa buna, sexy, mai superficiala si proasta ii clar ca nu ar iubi-o pentru modul in care gandeste. Ar putea sa isi faca de cap cu ea cand vrea si cum vrea. Nu ar fi atat de mult suflet pus in joc. Si daca ar lasa-o nu ar fi atata durere, mai ales pentru ea (fiind proasta si superficiala).

In schimb, o fata draguta, sociabila si isteata e o fata perfecta pentru intemeiat familii. Cu ea nu iti faci de cap doar dupa regulile ei si doar dupa ce ea considera ca e pregatita si ca te iubeste. Din moment ce o faci cu ea, ea devine mult mai atasata de baiatul acela, pentru ca a facut un pas important in relatia cu el, iar daca vrei sa o lasi ramane un ocean de lacrimi.
Si normal, nu le place sa ne vada suferind. happy

14 răspunsuri:
| Neagandalf a răspuns:

Daca le combini pe amandoua iese ceva bun dar prima varianta suna mai bine!

Răspuns utilizator avertizat
| TheUndertaker a răspuns:

O fata draguta, sociabila, si isteata

| Neinteresantul a răspuns:

Una cu bani, sociabila si inteligenta.

| VFC a răspuns:

Sexy,sociabila,isteata
^^

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Draguta, sociabila si isteata

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Draguta, Sociabila si isteata :
Imi place ca o fata sa fie isteata ca sa am ce sa vb cu ea sa nu fie o proasta sa nu lege doua cuvinte. Sociabila imi place cand o fata este indrazneata dar cu o limita imi place ca o fata sa fie dezinvolta nu inchisa in ea. Draguta pai toti zic ca aspectul nu conteaza dar adevarul e ca fiecare ne place sa fim cu cineva care arata bine si sa fie curat nu vreau ca ea sa fie perfecta ca toti avem perfecti dar sa aiba ceva sa ma atraga sa fie draguta. pa pa ( daca imi dai funda nu ma supar big grin )

| shhhs a răspuns:

O fata draguta, sociabila, si isteata - logic. big grin

| Vibrations a răspuns:

Te Iubesc

| AlbertSeby a răspuns:

Draguta,sociabila,isteata,sexy...

| gabriela02 a răspuns:

Eu asi alege o fata draguta, sociabila, si isteata

| Mihalache_Gigi_1996 a răspuns:

A doua varianta

| badoiu a răspuns:

Cred ca ambele variante dar mai mult a 2

| Maria_Anna_1995 a răspuns:

Daca vrei o relatie de lunga durata si serioasa cu o fata respectabila si decurcareata 1. daca vrei ceva asa aiura din lipsa de ocupatie alege 2 cu toate ca nu-i recomandat sa ai o idioata drept prietena pentru ca nu conteaza cu arata daca bate vantu in capul ei!