Cu cine ai prefera sa stai, cu cineva care nu-ti place sau cu cineva care nu te place?
Intelept raspunsul lui @roxi! Pentru orice eventualitate mai bine sa sufere el decat eu.
Clar ca persoana pe care o iubesc! Si daca persoana care o iubesc, nu ma iubeste, as incerca un timp sa o fac sa ma iubeasca. Daca nu reusesc si n-am sorti de izbanda, o las in treaba ei pe persoana care o iubesc, sa fie cu cine vrea.
Persoana pe care o iub
Chiar sunt in situatia asta, bine e reciproc.adica cel p care il iubesc ma iubeste
Persoana pe care o iubesc.. Ce rost are sa alegi o persoana care te iubeste, dar tu nu ai nicio tangenta cu ea
Niciuna.Degeba ma iubeste daca nu il iubesc din tot sufletul meu si deaga il iubesc daca nu ma iubeste si ma face sa sufar.Sentimentul este pur cand e reciproc.
Desi ar fi normal sa zic pe cel pe care il iubesc, l-as alege pe cel care ma iubeste.
Nu are nici un rost sa alegi persoana care nu te iubeste sau persoana pe care n-o iubesti.
Prin urmare eu as alege persoana pe care o iubesc si care ma iubeste.
Eu as alege persoana pe care o iubesc.deoarece eu simt ceva pentru ea.decat sa iti ranesti sentimentele mai bine alege persoana iubita de tine deoarece, pentru calalta nu simt nimic
Persoana pe care o iubesc. Ce rost are sa alegi o persoana care te iubeste, dar tu nu ai nicio tangenta cu ea?
Deşi ar fi de preferat ca sentimentul să fie reciproc, dacă ar trebui neapărat să aleg, cred că aş alege persoana care mă iubeşte. E mai uşor atunci când eşti iubit mai mult decât iubeşti.
Niciuna din variante. Dacă eu te iubesc iar tu nu, atunci marş şi n-are rost să-mi pierd timpul cu tine.
Nu cred că mă iubește nimeni. Sincer.
Totuși as alege persoana care e interesata de mine., nu pentru că as vrea, dar pentru că nu am nici o șansă la cea/cele pe care le iubesc, daca mă înțelegi. Ce zic.
Uhm... pai eu zic persoana pe care o iubesc. Oricum, nu as iubi persoana care ma iubeste, mai mult decat cea pe care o iubesc. Si as rani`o.
anonim_4396 întreabă:
SimonaBubu întreabă:
Suck întreabă: