Azi minte cu finanțele, mâine afli că vă înșală.
Ascunderea venitului, indiferent de statutul relației, denotă neseriozitate.
O relație se clădește în primul rând pe încredere și adevăr!
Oare ce secrete mai are, dacă un precedent există deja?
Daca deja de câțiva ani stai cu cineva, ar trebui să aveți bani la comun cred eu.
Eu am intrebat ce parere ai avea daca sotul tau ti-ar spune,, de ce te intereseaza cat castig eu? Nu vreau sa-ti spun".
Nu are cum sa faca asa.Deci practic nu am cum sa iti dau un răspuns pentru ca nu se poate intampla intr-o relatie normală după ani de zile sa nu stiti ce bani aveti.
Da, dar multi barbati ascund castigul din cauza femeilor: acestea pun stapanire pe finante si le dirijeaza, iar ei trebuie sa cerseasca bani ca sa mearga cu prietenii la un sprit. Foarte multe femei cred ca barbatii le inseala asupra castigului.
Nu zic, sunt destu barbati cheltuitori, care nu se gandesc la ale casei, cand este vorba de bani.
Poți sa ți dai seama cât câștiga după jobul pe care îl are, după bunuri după statut etc. Dar nu vad de ce ar tine secret, în fond sunt banii lui și poate sa ii strângă nu trebuue sa i cheltuiască.
Când e vorba de căsătorie, da, e greșit.
Când e vorba doar de o relație, sunt prea multe variabile.
Unii se mută împreună după două săptămâni, alții nici după doi ani... e greu de stabilit în ce stadiu e relația, gradul de încredere la care s-a ajuns.
De ce este gresit daca ar fi vorba de casatorie? De fapt. este ilegal.
O relație poate fi în diverse stadii. E de înțeles.
Însă, dacă e vorba de căsătorie, nu mai poate fi vorba de lipsă de încredere. Decât dacă ești tâmpit.
Sau te-a însurat cineva forțat, cu pistolul la tâmplă.
Iar orice alt motiv poate fi considerat dubios.
Sincer da, mie mi se pare gresita aceasta situatie, adica ori ai incredere in partenerul tau de viata ori nu, si cu asta am spus tot.Multa sanatate!
Crezi ca motivul pentru care nu vrei sa-ti spui tine de incredere?
Da,eu asa cred,pentru ca nu vad un alt motiv de ce nu i-ai spune partenerului sau partenerei cat castigi,asta daca nu cumva ai tu ceva de ascuns,ori o infidelitate de exemplu ori teama ca nu cumva partenerul sa iti cheltuie din bani,sunt mai multe necunoscute la mijloc. Faptul ca ii ascunzi partenerului asta mi se pare o tampenie pentru ca denota clar neincredere,iar o relatie serioasa pana la urma in asta isi are baza, in reciprocitate, respect, iubire si incredere, opinia mea personala.Multa sanatate!
Nu neaparat gresit, dar e gresit sa te intereseze atat de mult incat sa fie probleme in relatia care o Aveti.
Unii ar vedea asta ca lipsa de incredere sau pur si simplu nu pot intelege si le este greu sau aproape imposibil sa treaca peste treaba asta si sa accepte situatia. Cred ca nici noaptea nu pot dormi.
Unii? Unele Mai bine zis la modul general numai femeilor le intereseaza de chestia asta, de ce? Pentru ca reprezinta o siguranta pentru familia care o au... O femeile e programata genetic sa faca asta spre exemplu, va alege un partener care o sa castige Mai Putin in Detrimentul unuia care castiga Mai mult. Dar nu are acces la veniturile lui.
anonim_4396 întreabă:
Belingot întreabă: