| SeNyS a întrebat:

Voi ce ati crede?

Vineri seara ne intalnim la o petrecere.vine la mine, vorbim putin, iar spre sfarsit ma saruta, ma i-a in brate etc

A doua zi nu da niciun semn, seara ne intalnim din nou la discoteca, unde doar ma saluta!sadChiar nu stiu ce sa cred...de mentionat ca ne cunoasteam din'nainte, imi ceruse prietenia, iar eu i-am raspuns ca nu stiu, iar apoi a urmat... a fost primul sarut. poate a fost dezamagit de felul cum sarut.sau cine stie!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca era beat si cel mai probabil nici nu`si mai aminteste ce s-a intamplat la tine acasa, sau se face ca nu`si aminteste, pentru ca ceva nu i s-a parut okthinking
Daca vrea el ceva, te cauta el, nu-l cauta tu, lasa!happy
Bafta, sa fi iubita!:*:*:*

6 răspunsuri:
| smekerika a răspuns:

Pai... nu stiu poate i-a fost rusine sa vb cu tine orkm incerka sa vb cu el intalnitva si poate o sa earga ceva o scanteie ceva dar orkm daca te-a sarutat cred ca te iubeste.

| Marcelino a răspuns:

Poate era beat si nu-si aminteste sau isi doreste sa nu se fi intamplat sau pur si simplu e timid...

| valy a răspuns:

S-au poate la respectiva petrecere sa ametit putin.si sa decis sa isi bata joc de tine putin.sau era singur si te-a gasit pe tine valabila.
Sunt multe persoane care fac chestii de astea.
Nu te mai arata atat de disponibila

| Anca a răspuns:

Pai ai fost doar o distractie pe el! Ce te asteptai sa te ceara a doua zi de nevasta? Cred ca abia si-a mai amintit chipul tau, cu atat mai putin mai tine minte cum saruti big grin

| XenofX a răspuns:

Pai eu zic ca ai fost doar o partenera oarecare pentru el si nu tine la tine
si atunci cand v-ati sarutat s-a distrat cu tine si era olk beut si asta'i tot
asta e faptul e consumat happy

| Lexy ♥ a răspuns:

Probabil astepta sa il cauti tuwinking