Pai draga mea . In primul rand, nu trebuia sa iti faci un ALT iubit! Nu zic ca trebuia sa stai sa suferi dupa X. insa ce'ai rezolvat ca te-ai combinat cu el?! NIMIC. Dimpotriva, te simti mult mai aiurea.
Acorda`ti un timp... singurica... Exact in situatia asta sunt si eu acum. Si mie mi-a cerut un alt baiat sa fiu cu el, insa l-am refuzat deoarece nu`mi permiteam, pentru ca tineam la fostul`. Asadar, am refuzat. Si mi'e mult mai bine singura. Ies cu prietenii, ma distrez, il vad zilnic pe fostul`, dar nici macar nu ma saluta, si mie mi fix egal. M-am obisnuit. Asa trebuie sa faci si tu. Sa stai singurica, sa iti revii, sa te "vindeci" de X, de dragostea ce i-o porti.
E cea mai buna metoda. Cu toate ca si asta ar fi o optiune : sa iti faci alt prieten. Insa nu e tocmai oky, pentru ca in primul rand cine stie ce s-ar zice despre tine, iar in al doilea rand cum poti sa stai cu cineva daca tu iubesti pe cu totul altcineva? Eu n-as putea. As simti ca-mi bat joc de mine insumi.
Ai grija de tine. Vezi ce faci!
Inca nu l-ai gasit pe y-ul potrivit, care te va face sa uiti si cum il cheama pe x.
Si bai fetelooor, sunteti la varsta la care trebuie sa gustati din mai multe relatii. Daga UuuLaaLaa, vorbesti ca o femeie de 30 de ani care nu poate sa treaca peste fostul ei sot. "As simti ca imi bat joc de mine insumi"- asta faci acum
Bai deci daca Y ala e baiatul ideal, o sa t faca sa uiti si ca l-ai vazut vreodata pe X, frate daca se combina cu altu nu rezolva nimic? iti spun eu ca rezolva, pentru ca e inca un copil, adica nu e sa zci ca a stat cu X 10 ani si nu-l poate uita, probabil au stat maxim 1 an impreuna, deci e usor de uitat daca te'ai despartit de X, e clar, nu va potrivit, adica oricat ai spera sa va impacati si chiar daca va impacati o sa va certati mereu pentru ca nu sunteti "facut unul pentru celalalt " BAFTA!
cristina_9458 întreabă: