Buna, normal ca si daca ar fi trimis el mesaje, poate le-a sters de aceea nu apare la (sent)... daca nu mai are treaba cu ea, eu zic ca cel mai bine ar fi ca el sa isi schimbe nr de telefon si sa nu il mai afle ea, asa sa intrerupa orice legatura cu ea, e normal sa te puna pe ganduri astfel de mesaje si pe mine m-ar pune daca as fi in locul tau,(din fericire nu e cazul), eu zic sa vb serios cu el si sa ii spui ca te deranjeaza chestia asta, sa schimbe nr si sa nu o bage pe acea fata in seama, acum nu poti sa il acuzi daca nu sti sigur, orice e posibil, dar eu zic sa ai incredere totusi in el, ramane de vazut ce va urma.
Părerea mea este că tipa obţine ce vrea. Îl stresează cu mesaje şi bip-uri şi prin asta până la urmă reuşeşte să vă despartă. Eu am avut un fost prieten care m-a tot căutat în ciuda faptului că i-am spus de nenumărate ori să nu o mai facă. Poate fi asta şi în situaţia voastră. E posibil ca tipul să fie agresat de fosta prietenă şi să nu fie nimic, dar în acelaşi timp este posibil şi ca el să fie cu ea. Părerea mea este că ar trebui să purtaţi o discuţie deschisă, sinceră, să vorbiţi despre ce se întâmplă şi să vedeţi ce e de făcut. Eu am adoptat schimbarea numărului de telefon, întrucât nu am reuşit prin nici o metodă să îl fac să nu mă mai caute pe nr de telefon pe care l-am avut.
Daca ei s-au despartit, cred eu, ca a fost vina ei si tot insista, insa daca ai incredere in el e un lucru bun din partea ta, daca v-ati impacat cred ca te iubeste cu siguranta si respectiva a aflat de voi doi si poate vrea sa va faca rau, te sfatuiesc sa lupti pentru dragostea voastra si el va trebui de asemenea sa faca la fel.Bafta iti doresc!
L-as confruna in legatura cu mesajele si in functie de raspunsul lui as sti ce sa fac:sa ii dau papucii sau sa mai fiu cu el
Pai el nu are nici o vina ca ii trimite ea mesaje. daca il iubeste fata ce ai cu ea? si vezi ca nu`i frumos sa te uitzi in telefonul lui. eu i-am cerut astazi telefonul prietenei mele cu care sunt de o saptamana si mi l-a lasat toata ziua sa ma joc pe el dar nu am avut nici macar putin curiozitatea sa-i citesc mesajele sa stii si asta pentru ca o respect. o relatzie trebuie sa se bazele pe sinceritate si respec... tu ar trebui sa ai incrdere in iubitul tau. daca este cu tine inseamana ca te vrea pe tine si nu pe fosta lui prietena.
Pai depide. si mie mi s-a intamplat dar la inceputul relatiei cu el. tipa scria de ce nu-i mai rasp la tel dar raspunsuri nu avea. asta pentru ca deja ma iubea pe mine. acum vezi si tu cum se comporta si el cu tine. cred ca ar trebui sa-i faci cadou o cartela cu numar iubitului tau in cazul asta. si daca nu o va accepta atunci ceva ceva este. daca el spune ca nu mai are nimic cu fata aia de ce nu il pui so sune sa vb de fata cu tine. sau daca nu suno tu personal si fa-o sa inteleaga ca inima lui iti apartine tie. punc si gata. sa ne spui si noua ce ai facut pana la urma. succes.
Eu unu am avut o intamplare dinasta de la fosta prietena cu care am stat cu ceva timp in urma iar mesajele mi sa-au salvat pe cartela, dupa un an mi-am schimbat telefonul si au aprut si aceste mesaje. Ea jucanduse pe telefon da de ele si incepe cu crizele: cine e? cum e? stc. Culmea era si ca ora si data mesajelor nu o arata, de fapt nu stiam eu sa pun telefonul sa o arate. Dar dupa cateva explicatii logice am convinso! Bafta si tie! (sa te convingi:d )
Esti o fata cu personalitate daca v-ati despartit si de aceea cred ca doar pe tine te iubeste si nu-i place oricum de alta...