Daca ar fi sa vad "iubita" ca se saruta cu altcineva as merge la ei, ii salut pe amandoi fac cunostinta cu baiatul respectiv si ei i-as spune ca imi pare bine ca am aflat ce fel de persoana e si un adio foarte calm.
1)Merg la tipa o iau de par si o imping pe jos
2)Lui ii trag o palma zdravana si nu mai vorbesc cu el vecii vecilor
3)M combin cu altcineva sa moara de ciuda
Foarte matur.
Adica?
Am fost ironic.
Mda...mi-am dat seama.
Daca nu m-a vazut atunci ma asigur ca o face, asa ca m-as duce si l-as bate pe umar dupa care i-as intoarce spatele si nu as mai vrea sa aud de el.
Pai " atat" se vede. Restul nu e la vedere, daca e sa se intample.
As fi neagra de gelozie si furie si m-as razbuna cumva( nu fizic, ceva subtil si dureros)
Iar acel baiat sigur va deveni fostul meu iubit.
Haha,depinde cat de multe sacrificii se fac si cat e dragostea de mare! Daca faci prea multe, e posibil sa ajungi sa-i arunci acid sulfuric pe fata
Nu faci nimic! Te asiguri ca te vad si pleci! Nimic nu doare mai tare decat indiferenta!
Oi zice tu " Daca atat l-a dus capul, treaba lui" asa de calma dar daca intr-adevar ai vedea persoana care o iubesti cu alta iti zic eu ca numai calma nu ai sta
Ba da...tu ai impresia ca vorbesc ca sa nu adorm? Am trecut prin d'astea stai tu linistit.
Niciodata nu mi-am pierdut calmul in situatiile astea pentru ca nu are rost.
N`as mai vorbi cu el, asta dupa ce i-as cere cateva explicatii, iar dupa as considera ca n-are de ce sa-mi para rau fiindca daca a facut lucrul asta nu ma merita, asa ca n-am ce pierde, fiindca n-as vrea sa tin langa mine o persoana ca el.
Eu cred ca ai face ceea ce iti vine in acel moment, vorbind doar e foarte usor, cate lucruri ai putea face dar nu ai cum sa te gandesti ce-ai face. evident e ca o sa faci acel lucru care iti vine in cap in momentul in care ochii tai vad asa ceva.
I-as lasa in pace si as trece pe langa ei salutandui si sa le urez o zi placuta.
inteligenta întreabă:
Blue_2910 întreabă: