| Bulinutza_4794 a întrebat:

Voi ce ati face daca prietena voatra ar fi cu fostul iubit sh sa mai tineti la el? Argumentati raspuns... cel mai bun primeste funda...sh toata lumea vot:X:*

Răspuns Câştigător
| Change a răspuns:

Aceasta este o limita pe care o prietena nu ar trebui sa o incalce decat daca tu i-ai spus ca este ok.NU stiu ce as face dar un lucru stiu sigur prietena mea nu ar mai fi prietena mea(cel putin nu dupa ce a incalcat codul prieteniei).

4 răspunsuri:
| TheSearcher a răspuns:

Daca mai tii la el dc l'ai parasit? vad ca zici fostul. avand in vedere ca l'ai parasit el si'a continuat viata si a dat peste prietena ta. nu ai ce sa faci. daca ea il iubeste si el la fel chiar nu ai ce face. nu pune dragostea in fata unei prietenii. ramaneti prietene bune. pana la urma el e fostul. si vina este al celui care a hotarat despartirea ^^

| TheSearcher a răspuns:

Ce cod al prieteniei, Change? sa fim seriosi. daca voi ati hotarat ca trebuie sa va despartiti ce vina are prietena ta daca ii place de el? daca esti o prietena adevarata nu ai baga strambe doar pentru ca fostul tau prieten te'a parasit iar u vrei sa te razbuni pentru chestia asta sacrificand-uti prietenia. u esti prietena cea rea aici =) nu poti fi numita prietena adevarata ^^. fosta mea prieten acum este impreuna cu un prieten bun de al meu. dar nu am nimic in potriva...e viata ei.=) daca eu nu am mai vrut sa fiu cu ea are libera alegere sa fie fericita nu ii port pica ^^. si ma inteleg la fel de bine si cu amicul meu; p

| Bulinutza_4794 explică:

Dar nu e cazul meu:X.specific...nu mie mi s-a intamplat...

| Bulinutza_4794 explică:

Mie mi se pare ca Change are dreptate.