De obicei asta se intampla cand prietenele sunt inidioase. O stiu de la mine deoarece am trait o experienta nu prea placuta.Imi placea un tip si i-am spus unei prietene. Habar nu aveam ca si ea il place, dupa asta ea tot incerca sa ma faca sa nu mai il plac spunandu-mi anumite chestii iar la 3 saptamani s-a cuplat cu el. Eu eram atatd e nervoasa in fine am reusit sa ii despart si acum eu sunt cu el asa cum trebuie sa fie de la inceput. Nu mai asculta pe toata lumea prietenii trebuie sa te sustina. Fiecare e bun in felul lui
Trebuie sa faci ce spune inima nu ce spun cunostintele, pana la urma din greseli invatam, iar daca te convingi ca nu e pentru tine nu e nicio nenorocire, pune-ti punct, si o iei de la capat ca ai toata viata inainte. Poate prietenele au un motiv pentru care spun asta. Ar trebui sa il cunosti mai bine inainte de a incepe o relatie.
Conteaza ce zic prietenele? din moment ce tie iti place si te simti bine alaturi de el de ce nu stai departe de gura lumii?
crezi ca pentru o poveste frumoasa nu merita sa faci sacrificii?
Gandeste-te ca nu toti oamenii au aceleasi gusturi! Asa e si in cazul tau si al prietenelor tale! Poate ele nu simt nici o atractie si tu simti. Poate nici tu nu simti o atractie pentru iubitul lor.E ceva firesc,doar nu o sa iubiti toate acelasi baiat! Cum nici tie nu iti place ce gusturi are altul,nici altuia nu ii place ceea ce iti place tie si in momentul asta e normal sa iti spuna ca esti prea buna pentru el, cum ai zice si tu in cazul in care ar place vreun baiat care nu iti place tie.
Te sfatuiesc sa faci ce iti spune inima, lasa lumea ca astfel o sa te manipuleze toti cum vor!
Funda?
Pai. daca iti place de el. de ce sa asculti de prietene? daca tu il iubesti. fii cu el.tu poti decide ce vei face
``ana,adina,mona,etc,multumesc ca va faceti griji pentru mine,apreciez.Dar lasati-ma sa fac cum stiu eu,daca aveti dreptate greseala mea,si gata.``
Ce inteleg ele prin prea buna? Ca esti prea frumoasa, prea finuta, prea prea si ca el e cam la polul opus? Nu-i nimic.Conteaza doar ca iti place tie.Ca e genul de baiat ``rau``si ca nu e pentru tine? La fel, nu se stiecum e el de fapt.Nu cred ca il cunoaste nicio prietena atat de bine incat sa faca afirmatii din astea.
Numai asculta parerile lumii
lumeea este invidioasa si rea. [ chiar si prietenii :d ]
fa ce iti spune inima>
Mutubal întreabă: