" Voi ce ati facut ca sa treceti mai repede peste despartire? Mi se pare foarte ciudat toata situatia. "
Despartire...
Daca te referi la despartirea de "prieten" ca si "iubit", singurul sfat pe care t'il pot da, este sa incerci sa-ti gasesti o ocupatie.
Indiferent de ce natura, fie ca iesi sa alergi, sau te joci, scrii, citesti... etc
De preferat si chiar ajuta ia'ti un catel sau un animal. Important este sa-ti iei gandul de la acea persoana.
De obicei cei ce iau deciziile ( de despartire ) nu sufera, pentru ca "golul" care ramane dupa o despartire este umplut ce cealalta persoana ( metaforic vorbind acuma ).
Cheer up, mergi inainte, capul sus
Cam asta a fost sfatul meu, desii sunt baiat, sper ca te*am putut ajuta
Buna! Daca te-ai despartit de iubit,incearca sa iesi cu prietenii,sa-ti ocupi timpul, sa te distrezi si incearca sa nu te mai gandesti la el, stiu, e greu, dar cu putina ambitie si ajutor de la prietenii cei mai buni se va rezolva...Eu am trecut peste asta cunoscand alt baiat, si imediat mi-a trecut... Sper ca ca te-am ajutat, bafta!
Buna... Daca te-ai despartit de iubitul tau imi pare rau , dar ca sa uiti de el sunt multe variante :
1- iti gasesti pe altcineva;
2-cum ti-a mai spus si alte persoane iti gasesti o ocupatie;
3-stai cat mai mult cu prietenele/ prieteni tai si iti vei da seama ca o sa te simti mai bine si o sa observi ca ai trecut foarte repede peste acea despartire...
Nu poti inlocui o persoana atata timp cat o iubesti. Pana la urma inveti, sau nu, sa traiesti fara persoana respectiva. Multu pentru sfaturi.
Kitty3D întreabă:
Anonima17191 întreabă: