Mda, clar nu merita, e un bou plin de sine care vrea sa f. a tot ce prinde si nu cred ca ti ar conveni sa fii trecuta si tu in catastiful lui.
Cel mai bun remediu este sa iti repeti tie insati ca e un nesimtit, sa ti aduci aminte ca nici macar nu ati fost impreuna si te a facut sa plangi, ca a ras de tine cand ti ai pus sentimentele pe tava.
Clar nu!
Stii tu vb aia "cui pe cui se scoate"
Incearca sa iesi cu un baiat normal, care sa te respecte, sa te aprecieze, fiindca, crede ma, daca nu te respecta nu are nici un viitor si nici un rost.
Sper sa iei decizia corecta ca sa nu suferi si mai mult!
O zi buna!
Nu merita afectiunea ta. Cei drept trebuia sa vorbesti cu el fata in fata si sa ii spui ce simti, dar nu are dreptul sa isi bata joc de tine doar pentru ca simtit ceva pentru el. Parerea mea este ca nu merita si este doar un "schimbat-or" de fete. Gaseste pe cineva care sa te pretuiasca pentru ce esti cu adevarat. Sper ca te-am ajutat.
Succes!
Eu cred ca nu e cazul sa cedezi, ba mai mult poti sa ii raspunzi cu aceiasi moneda, sa le zici la toti despre asta si sa procedezi la fel cum a facut el, dar nici intr-un caz sa nu il crezi, el doar vrea sa te foloseasca la fel cum a folosit si pe altele pina la tine (sfat).
E un mare dobitoc.nu merita nu mai plange pentru prosti. uita-l si uita-l de tot, cand vine la tine ignora-l si sa se vada asta.cica te iubeste, da de unde atat.nu il crede. daca zici ca e cu alta fata din 5 in 5 zile nu are rost sa visezi la el.cauta un om cu capul pe umeri nu un aventurier.Bafta!:*
Eu consider ca isi bate joc. Daca de atata timp nu a vazut ce are langa el e clar ca "chior" sa zic asa. Cel mai bine ar fi sa-l ignori pentru a simti si el pe pielea lui cum e sa te simti prost.Probabil ca el e obisnuit sa nu piarda niciodata in fata unei fete si asa cel mai probabil ca i-ai "jigni demnitatea". In fine nimeni nu merita sa plangi pentru el, iar cine merita nu te va face niciodata sa plangi! Hai pup :*
Ms mult prieteni, se vede ca voi ma intelegeti si de acum voi apela la voi sa ma ajutati
Si mie mi-a plk de un baiat si pana am aflat ca lui ii plk de alta ff insa asta nu cont, daca il isi bate joc de tine inseamna ca e un fraier nu stie ce pierde si nu mai suferi uh pentru el ca o sa gasesti si uh pe cineva o dt
liliana77any întreabă: