| CorinaEm a întrebat:

Voi ce credeti : baietii iubesc fetele sau vor doar sa faca s*x si dupa sa nu isi mai aduca aminte de ele?

15 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,exista si baieti care vor doar sex de la o fata,dar sunt si baieti care iubesc fetele si vor o relatia serioasa,bazata pe iubire,nu doar pe sex,nu putem generaliza; si baietii au suflet si sentimente,unii sunt cam imaturi si vor doar sa profite, dar atunci cand ajung sa iubeasca o fata, nu vrea doar sex ci si iubire.Asa cum si noi fetele ne indragostim, asa se indragostesc si ei, nu totul se bazeaza doar pe sex.

| Dav7id a răspuns:

Depinde mult ce baiat nimeri.si unde te uiti tu,daca ti se pune scama pe ala mai cu "motz"(smecherel,masini si alte chestii nu neaparat masina).Dar in general baietii privesc altfel viata,nu le mai pasa de o relatie cu o fata care,mai devreme sau mai tarziu pleaca,mai si profita de ocazie baietii laughing.Ca sa nu te uite depinde cum il tratezi si cum am spus ce ganduri are el,le are de la inceput, doar sa stii sa vezi, sa fii cu un pas inaintea lui.

| Angelique a răspuns:

Barbatii sunt frustrati pe femei pentru ca ele nu vor niciodata sex. Femeile sunt frustrate pe barbati pentru ca ei vor intotdeauna sex.
Femeile invinuiesc barbatii pe care nu stiu cum sa-i iubeasca. Barbatii invinuiesc femeile care doar vorbesc despre dragoste, dar nu vor sa o si faca.

Motivul pentru care oamenii vor sex este testosteronul, care este un hormon predominant masculin. Corpul unui barbat produce de 20 de ori mai mult testosteron decat cel al unei femei. Ca sa intelegeti mai bine, ganditi-va ca un barbat care a trait o zi fara sex se simte la fel ca o femeie care n-a facut sex de 20 de zile. Un barbat care n-a facut sex de 20 de zile se simte la fel ca o femeie care n-a facut sex de mai mult de un an.

Stiind aceasta simpla diferenta, va fi mult mai usor sa intelegeti durerea sexului opus. Chiar nu este vina lor. Asa am fost conceputi. De asta, barbatii sunt barbati si femeile, femei. Suntem pur si simplu diferiti, nu mai rai sau mai buni unul decat celalalt.

Un barbat poate deveni tata de fiecare data cand face sex, in timp ce o femeie poate fi mama cam o data la doi ani. Asta inseamna ca femeia trebuie sa fie destul de selectiva in privinta barbatilor cu care face sex.

Intotdeauna femeile au fost cele care au platit un pret mai mare in fata naturii atunci cand au luat decizii gresite. Femeile care si-au ales barbati nepotriviti, au avut urmasi mai "slabi" din punct de vedere genetic, iar acestia s-au luptat sa supravietuiasca. Femeile care au ales barbatii potriviti au avut urmasi "puternici", iar numarul acestor a devenit disproportionat. Acesti urmasi puternici au dus mai departe genele selective ale mamei astfel incat acele gene au ajuns pana in zilele noastre.

Pe de alta parte, barbatii nu suferit niciodata astfel de consecinte de pe urma unei alegeri gresite. Cu cat au "produs" mai multi copii, cu atat sansa ca ei sa trimita genele lor mai departe generatiilor viitoare a fost mai mare. Barbatii care au ramas alaturi de o singura femeie (chiar daca era o femeie cu gene puternice) au pierdut din punct de vedere genetic in fata barbatilor care s-au folosit de toate oportunitatile si au avut mai multi urmasi. Astfel aceste gene "promiscue" au ajuns pana in zilele noastre.

Este in natura barbatilor sa caute cat mai multe oportunitati de a face sex astfel incat sa-si asigure transmiterea genelor mai departe. Si este in natura femeilor sa adune cat mai multi admiratori astfel incat sa poate face cea mai buna alegere si sa duca mai departe cele mai bune gene. Brabatii vor cantitate - femeile vor calitate. De asta barbatii vor sex, iar femeile dragoste.

Dragostea este dovada de care o femeie are nevoie pentru a se asigura ca barbatul va ramane in continuare alaturi de ea pentru a ajuta la cresterea copilului. Pentru o femeie, sexul este punctul culminant al angajamentul emotional fata de un barbat.

Pentru un barbat, sexul este un act fizic care usureaza presiunea constanta a testosteronului. Abia dupa ce aceasta presiunea a disparut, un barbat poate simti dragoste pentru o femeie. Sexul pentru barbati este verificarea sentimentelor si a pasiunii pe care le simt fata de femeia respectiva.Din aceasta cauza, sexul in stadiile incipiente ale relatiei este hazardat pentru femei: barbatul nu a avut timp sa-si dezvolte nici un sentiment romantic fata de ea. Toate aceste lucruri se intampla la nivel subconstient. Motivul pentru care noi suntem acum in viata este faptul ca stramosii nostri si-au urmat instinctele si au reusit sa atraga cel putin un partener sexual pentru a produce un urmas.

Asa ca nu cred ca este nevoie sa ne plangem de faptul ca barbatii vor sex si femeile vor dragoste. Aceste doua lucruri sunt exact piesele necesare pentru a asigura supravietuirea speciei.

Răspuns utilizator avertizat
| Lewis a răspuns:

Mai fata, bagati mintile in cap, este adevarat ca de la o varsta ce se intampla in dormitor e foarte important si hotarator unei familii DAR asta nu inseamna ca toti baietii se gandesc la tocmai ce ai spus tuu!

| CrazyTeenager a răspuns:

Daca si fata respectiva face lucruri pentru a pastra o relatie si se implica si iubeste cu adevarat, nu vad de ce as face doar sex cu ea si nu as imparti si alte lucruri, dar evident o astfel de fata se gaseste rar, iar noi in general oferim ceea ce merita fiecare, pe scurt daca e o proasta care nu stie pe ce lume traieste normal ca ii oferi o pe-u-l-a si nimic mai mult, dar daca este o persoana cu picioarele pe pamant este altceva.

| RyGoLeTa a răspuns:

Buna,Cori,sunt fata, majoriatea vor doar sa faca s*x si atat, dar mai se gasesc foarte rar baieti care chiar te iubesc.

| DinaTina a răspuns:

Ai auzit fata, baga-ti mintile in cap! laughing)))) Si depinde de persoane happydc:* laughing

| CorinaEm explică (pentru DinaTina):

Ai dreptate, depinde de persoane! Unele sunt mai timide altele nu! laughing a, dc :* laughing

| Zuzazozo a răspuns:

Exista multi baieti care vor sa faca doar sex cu o fata dar exista si baieti care iubesc cu adevarat o fata, dar eu inca nu i-am intalnit.

| razvanflorin a răspuns:

Da mda e adevarat te fu** si apoi alta la rand ma rog eu asa fac nu stiu despre voi

| 1nique a răspuns:

Si CorinaEm ce fetele nu sunt Cur*e? Numai baietii sunt de vina? Mai terminati-va odata parca fetelor nu ar vrea daca li se propune!

| Pacifista a răspuns:

Exista multe tipuri de baieti.fiecare baiat e diferit in felul lui de a fi cu toate ca toti par la fel happy. exista si specimene care vor doar sa te duca in pat (de fapt majoritatea baietilor doresc acest lucru), dar sunt si baieti care chiar iubesc.

| geosimi a răspuns:

Nu toti sunt asa.eu am prieten de 2 ani si 4 luni si m-am culcat cu el (eram virgina) dupa 2 luni dupa ce ne-am combinat.toata experienta ne-a facut pe amandoi mai uniti. dar baieti de genul acesta sunt doar 1 la 50... daca te iubeste mai mult ca sigur nu te va parasi dupa ce ati facut dragoste.hee hee

| ConstandisCostel a răspuns:

Baieti iubesc cu adevarat unele fete ai ranesc si ei se prefac ca sunt bine dar ei sufera prin interior.adevarat uni asta vor dar uni iubesc cu adevarat