| Ja_Rule a întrebat:

Voi ce credeti ca dragostea este mai puternica ca credinta?

13 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu cred ca merg impreuna. Sau asa ar trebui.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Dragostea si credinta fata de ce?

Laundu-l iar pe Dumnezeu la imprejur, El spune ca daca nu il iubesti neconditionat si nu faci ce spune eL, iadul pe mananca! DAR, poti iubi neconditionat pe cineva care te santajeaza emotional? Care iti inspira frica?

Pot iubi neconditionat. Nu pot crede neconditionat; nu in conditiile date.

Cred ca dragostea este mai puternica. Iar din dragoste izvoraste si credinta (in persoana respectiva) si nu pentru ca eu cred, iubesc, ci pentru ca iubesc, eu cred. Este o alegere proprie si personala. happy

mira
| mira a răspuns:

La unii da, la altii nu. Mira

| inna a răspuns:

Ambele sunt la fel de importante. Daca nu ai avea credinta, nu ai crede in marea dragoste.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Dragostea poate fi mai puternica(in unele cazuri) prin intensitate si nu prin durata.Desigur..se poate si viceversa...

| sevraj a răspuns:

Din punctul meu de vedere, da, credinta e o minciuna mondiala, deci dragostea e mai puternica decat o minciuna.

| laurentiu a răspuns:

Dragostea nu are cum sa fie mai puternica. odata ce ai credinta dragostea vine de la sine

| laurentiu a răspuns:

Normal ca nu

| gaby_6279 a răspuns:

Da pentru ca pentru dragoste unii isi dau si viata dar pentru credinta nu s-a auzit pana acu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care credinta? religioasa? sau laica? fiindca cea laica este mai puternica decat credinta.credinta este inselata de multe ori iar dragostea iarta. cea religioasa nu se desparte de credinta fiindca nu pot exista una fara cealalta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1CORINRENI13:13''Acum dar raman aceste trei:credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea'', iar alt verset biblic din acelasi capitol zice ''chiar daca as avea toata credinta asa incat sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru pitbulll_91:credinta= faptul de a crede în adevărul unui lucru; convingere, siguranţă, certitudine, speranta
minciuna=denaturare intenţionată a adevărului, iluzie, născocitură.
Sa nu te supy pe me, dar asociezi 2 termeni in opozitie facand sa para ca ar fi sinonime.Stiu ca prin acest lucru ai dorit sa negi crestinismul, insa credinta e un sentiment care te alimenteaza cu optimism, incredere in reusita.FOARTE GRAV! Ex:Crezi ca vei fi fericit? In opinia ta ar fi asa:''nu pot sa cred acest lucru pentru ca e o minciuna mondiala''happylaughing

| Georgy_6437 a răspuns:

Cred ca amandoua sunt la fel de puternice.

Întrebări similare