Buna, iubirea e mai presus de orice, chiar si de orgoliu, cand e vorba de iubire, trebuie sa lasi de la tine uneori, sa lasi orgoliul deoparte, desigur ca nu trebuie sa te umilesti pentru.cineva,ci sa dai orgoliul la o parte, mai ales atunci cand sti ca ai gresit fata de persoana iubita...
Dar...fiecare om e diferit, asadar fiecare iubeste in felul lui, sunt unele persoane foarte orgolioase, ba chiar exagerat de orgolioase si desi iubesc pe cineva, orgoliul mare si incaptanarea, pe langa asta si ambitia, atuni e clar!
Cand e totusi vorba de iubire adevarata cred ca oricine poate renunta la orgoliu, dar sunt fel sifel de oameni, cu fel si fel de idei si sentimente, unii poate au motivele lor sa fie orgliosi.
Nu neaparat
ew am fost orgolioasa in rel trecuta si totusi am iubit
Conteaaza de caracter si de cat de matura e pers respektiva.parerea mea
Da exista iubire si iti spun din experienta...de multe ori am avut de pierdut fiindca am pus orgoliul mai presus de iubire si totusi am iubit acel baiat care m-a inteles ca si prin zodie imi este caracteristic un orgoliu de fier si o incapatanare cum nu s-a mai vazut deci...se poate si asa ceva
Da este nu in orgoliu consta iubirea ci an sentimentele c t fac sa plutest cand esti aproape d pers p care o ub
Da se poate. dar intr-un final cine iubeste cu adevarat lasa macar putin orgoliul la o parte
Pai varamea are un orgoliu imens si cu toate astea desi nu lasa mai deloc de la ea tine enorm la iubitul ei...desi la suprafata arata ca nu-i pasa in spate era cu totul altceva
Undeva trebuie sa existe si un pic de orgoliu. Dar IUBIREA E ACEEA FORTA CARE TE FACE SA FII MAI BUN SA VEZI LUMEA CU ALTI OCHI.Orgoliul in cantitati miki reprezinta o "particica"din noi, un sambure creativ...
Orgolilul cu iubirea sunt fratii buni atunci cand exista "SENTIMENTE PATIMASE"
pupiki
Aceea persoana ar trebui sa renunte la orgoliu pentru dragoste...Eu cred ca dragostea ar trebui sa invinga orgoliul... dar, se pare ca in multe cazuri orgoliul castiga .
beausingurlamasamea întreabă: